2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سنو داخلی انجام دادم دکتر تشخیص دادن زخم دهانه رحم دارم بعدشم باردار شدم اصلا نفهمیدم چیشد خوب شد ...

برای من داخلی نیست ورودی واژن هست یعنی خودم میتونم ببینم 

منم چند ساله داشتم عفونتم داشتم کیگه امسال از بهمن ماه رفتم اول دوسه دوره واسه عفونتم دارو داد عفونتم که کمتر شد پماد استروژن و قرص لاکتو واژ و داد ۴ دوره بعد گفت حداقل ۱ تجلسه پلاسما تراپی نیاز داری بار اخر که رفتم گفت کامل خوب شدی نیازی نیست همون فقط دوتا دیگه پماد استروژن داد با قرص لاکتوفم ۳ ماه مصرف کنم که برنگرده یه وقت،زخم و عفونتمم خیلی زیاد بود

برای کدوم شهره

تهران هستن 

ولی تو پیج هم اکثرا جواب میده 

یا مثلا به شهرای دیگه وقت میده یا امروز میگفت که اگه کسی از خارج بیاد چون وقتش محدود هست میپذیریمش من تو مطب دکتر اصف جاه که بودم از طریق یه خانم دیگه با این خانم دکتر اشنا شدم و الان پیجش رو دنبال میکنم و در مورد اچ پی وی و زخم دهانه رحم و اینا عالی راهنمایی میکنه و از شخصیتش خوشم اومده با اینکه خودم مطبش نرفتم 

منم چند ساله داشتم عفونتم داشتم کیگه امسال از بهمن ماه رفتم اول دوسه دوره واسه عفونتم دارو داد عفونت ...

برای من زخمم بیرونه اصلا از این داروها که شما گفتی بمن ندادن اولش کلوترمازول داد بهم یه دکتره احساس کردم بدتر شد قطع کردم رفتم یه دکتر دیگه اون گفت حتما هرپس یا تبخاله ولی اصلا هیچ علائمی نداشتم نه جوش نه تاول هیچی بهش گفتم ندارم بازور گفت نه داروشو استفاده کن اونارم استفاده کردم با پماد باز خوب نشدم باز رفتم یه دکتر دیگه اون گفت بیا برات پلاسما کنم رفتم دوجلسه باز خوب نشدم ازم‌پاپ و hpv گرفت که جفتشم خوب بود جوابش خداروشکر  بعد گفت برو نمونه برداری دکتر پوست گفتم تو رو خدای کاریش بکن گفت بیا پلاسما گفتم خب فریز کن گفت نه واسه تو بیرونیه من گفتم نه بزن زد ولی بازم خوب نشدم دیگه خسته شدم الان همه میگن برو نمونه برداری از اون ور میگن کرایو کردی دیگه جواب نمونه برداری کاذب میشه موندم همینجوری ۶ ماهه خوب نشدم 

تهران هستن ولی تو پیج هم اکثرا جواب میده یا مثلا به شهرای دیگه وقت میده یا امروز میگفت که اگه کسی از ...

واسه اون خانوم تو جواب هام ببین روند زخمم رو نوشتم من تازه هم پاپ اسمیر دادم هم hpv جفتش خداروشکر خوب بود نمیدونم این زخم چیه واقعا خستم واقعا درمونده شدم هر دکتر یچیزی میگه