2777
2789

مال من دقیقا برعکس توئه طبیعیه ؟😑

حرمت عرش برین بهترین جای زمین 🥲🤲🏻🥹میدونید اگه از من بپرسن بزرگترین ترست چیه میگم چی ؟ میگم میترسم از روزی که بمیرم و نرفته باشم خدمت کسایی که عاشقشونم به معنی واقعی کلمه 🩷🖤امید وارم بزودی زود قسمتم بشه کربلا ، نجف ، مکه ، مدینه اینا بزرگترین آرزو هامن اگه رفتید خوش به حالتون 🫀😃برا منم دعا کنید نصیبم بشه 🙂↕️😭 خدا جونم عاشقتم 🫂🫀

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

مال من دقیقا برعکس توئه طبیعیه ؟😑

اگر شیر میده ،مشکل هورمونیه

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

اگر شیر میده ،مشکل هورمونیه

مجردم😂

حرمت عرش برین بهترین جای زمین 🥲🤲🏻🥹میدونید اگه از من بپرسن بزرگترین ترست چیه میگم چی ؟ میگم میترسم از روزی که بمیرم و نرفته باشم خدمت کسایی که عاشقشونم به معنی واقعی کلمه 🩷🖤امید وارم بزودی زود قسمتم بشه کربلا ، نجف ، مکه ، مدینه اینا بزرگترین آرزو هامن اگه رفتید خوش به حالتون 🫀😃برا منم دعا کنید نصیبم بشه 🙂↕️😭 خدا جونم عاشقتم 🫂🫀

مجردم😂

خب مجرد😐پرولاکتین بالا باشه..شیر میده

خب مجرد😐پرولاکتین بالا باشه..شیر میده

شیر کجا بود 😂

خیلی وقته اینجوریه من فک میکردم طبیعی باشه سرطان سینه نباشه یوقت😐

نه سرطان نیست اما اگزمای پوستی میتونه باشه اگه پوسته پوسته باشه 

ترک به تنهایی مشکلی نداره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

شیر کجا بود 😂

گفتم اگر😕وقتی مرطوب بودنش برا شیر باشه بابد آزمایش بدی