2789
عنوان

بچه ی پرحرف

148 بازدید | 20 پست

پسرم خیلی حرف میزنه😭😭😭دارم دیوونه میشم دلم سکوت میخواد ۸ ساله شه چه خاکی به سرم بریزم از دستش از صبح ساعت ۸ تا ۱.۳۰ شب بدون تنفس حرف میزنه راهنمایی کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بچگیم مامانم دلش نمی‌خواست حرف بزنم الان همش میگه بیا یکم حرف بزنیم من دلم نمبخواد،ذوقشو کور نکن

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بزار حرف بزنه به حرفاش توجه کن بزار احساس مهم بودن کنه اگه نادیده اش بگیری خود به خود به مرور زمان کم حرف میشه یسری چیزارو بهت نمیگه

واسش همبازی بگیر با اون حرف بزنه

مربی باشگاهم سوالی داشتید در خدمتم لایک نکن خانوممممم

اگر میخای واسه چندساعتی راحتت بزار یه بهونه پیدا کن بگو مثلا فلان شب چرا اینکار بد رو کردی خودش فرار ...

وای نه اگر بهش چیزی بگم هزار تا سوال ازم میپرسه سوال های الکی وتکراری

در حالت بازی هم حرف میزنه وسوال میپرسه

اوه خواهر زاده ام میاد خونمون من مجبورم گوشی بدم که ساکت بشه بعد با گوشی هم هی حرف میزنه چرت  و پرت میگه میبرمش اتاق خواب در رو هم میبندم

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

[QUOTE=386167803]گوشی بده دستش😄[/QUOTسرش تو گوشیه ولی باز هم حرف میزنه به حرف های بقیه هم گوش میکنه ...

نابغه اس ببر کلاس جایی 😄

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷