2777
2789
عنوان

چرا بعضیاتون چپکی متوجه میشید

59 بازدید | 8 پست

چند وقت پیش رفتم تو یه تاپیک بنده خدایی ، راجب یه قضیه ای یه پستی گذاشتم 

یکی گیر داده بود ، الا و بلت تو منطور بدی داشتی ، میخواستی فلانی و خراب کنی 

یه ساعت قسم خوردم به پیرررررر به پیامبر منطور من اینی که توی احمق میگی نبود 

حتی خیلیا هم اومدن طرفداری من ، که خیلیی واضح یه چیز دیگه گفتم دوپهلو و نا مشخص حرف نزده بودم 

دیگه ولم نمی‌کرد 

راستش تو واقعیت از این آدما زیاد به پستم خوردن ، اینجور آدما پتانسیل اینو دارن آدمو تا مرز سکته ببرن ،چون هی تو براشون توصیح میدی قضیه این نبوده ولی اون نکبت حرف خودشو میزنه و اصرار داره یه تو توهین کردی 

امیدوارم هیچچچچچچ وقت هیچچچچچچ وقت تو کل زندگیتون گیر همیچن آدم زبون نفهمی نیفتید، چه تو مجازی په واقعیت

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

الهی آمین 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اونایی که ترول مجازی هستن در واقع

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره میدونم چی میگی

منم چند وقت پیش تو یه تاپیک یه خانمی گفت اونایی که طلاق میگیرن خیلی شجاع هستن که تونستن یه رابطه رو تموم کنن و به مطلقه ها بد نگاه نکنیم.

منم گفتم نظرت درسته اما بعضیا هم هستن به خاطر خیانت یا آزادی بدون شرط جدا میشن 

یکی گیر داده بود بهم تو خودت خرابی که میگی مطلقه ها فلانن.  منم میگفتم من نمیگم همه اما خودتم میدونی تو جامعه مون بعضی ها اینجوری ان.

اونم هی توهین می‌کرد تو خودت فلانی و ....

اینجا یه سری ها میان خودشون رو خالی کنن انگار 

تو واقعیت یکی هست.خیلی رو مخمه.من اولش توضیح میدادم براش الان میگم به چپم🦦🎀

بعد جالب اینه خودش هر حرفی میزنه و تیکه میندازه.

بعدش جوری قیافه میگیره و ...که انگار من کار بدی کردم.

حتما میشه💫  ✨🎀ته تغاری ام🎀✨️