2777
2789
عنوان

همسایه نفهم

203 بازدید | 24 پست

ما یه همسایه روبرویی داریم  از اون موقعی که اومده فقط اذیت و ازار برای ما داشته میاد به ما میگه ماشینتو کجا پارک کن ما ماشینمون  جلو در خونمون پارک میکنیم میاد در میزنه میگه اینجا نزار جلو راهو میگیره ما هم گفتیم باشه یه شب خودش خاور داره اومد خاورشو روشن کرد ما هم تو حیاط نشسته بودیم از بوی دودش داشتیم خفه میشدیم گفتیم بیا خاموشش کن بهش برخورده که چرا داری میگی بیا خاموشش ماشین من باید قبل حرکت یه ربع روشن باشه میگیم ما داریم از دودش خفه میشیم برو جای دیگه روشنش کن میگه جلوی در خونه خودمه کلا خیلی بیشعورن اوایل که اومده بودن خونه  ما یکی پوشک می‌انداخت تو حیاط تو کوچه ما هم فقط این بچه کوچیک داره بعدش بابام بهش گفت نمی‌دونم کیه حیاط ما پوشک میندازه وقتی فهمید ما فهمیدیم دیگه ننداخت ما ندیدیم این بندازه ولی خب وقتی گفتیم دیگه ننداخت هیچکسم ازش دل خوشی نداره خیلی پرروعه باهاش چیکار کنیم فکر کنم آخرسر باید باهاش درگیر بشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مام یه همسایه عرب داریم داغونیم از دستشون داغوووون تاحالا تجربه همسایه بد نداشتم اعجوبه ان

چکار میکنن مگه

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

ماهم همسایه مستاجربود وما مالک آخرش کم آوردم رفتم مستاجری من که همیشه نفرینش میکنم

واقعا خدا لعنتشون کنه با چه بدبختی خونه بخری آخرشم گرفتار یه آدم زبون نفهم بشی

چکار میکنن مگه

تا صبح انگار بیدارن راه رفتن عادیشون پا کوبیدنه رو زمینه دائم لباسشوییشون روشنه تراز نیست سروصداش تو خونه ماست دقیقا تو اوج مصرف روشنه 

به شدت باهم بلند حرف میزنن به عربی

زنو شوهر به شدت باهم دعوا میکنن

نصف شب ساعتای دو وسه تو حیاط بلند بلند حرف میزنن

شبا صدای تلویزیونشون به شدت زیاده 

یه سری ماجراهای عجیبو غریب که نمیگنجه اینجا بگم 

رفتو امد بیش از حد

.