2777
2789
عنوان

دهه هشتادی

177 بازدید | 13 پست

من یه تاپیکی زدم، گفتم چرا اکثر این دهه هشتادیا از سنشون بیشتر نشون میدن،بعدش اومدم بابت تاپیکم از دهه هشتادیا معذرت خواهی کردم،گفتم اگه از حرفم ناراحت شدید،معذرت میخوام. تو اون تاپیکم یسریا متاسفانه اومدن توهین کردن که مثلا اینا روابط مختلف دارن و س ک س میکنن و اینا. هرچند اکثر نظرها مودبانه و عاری از توهین بود، باز هم بابت این موضوع که با تاپیکم باعث شدم یه بستری برای توهین فراهم بشه، از دهه هشتادیا معذرت میخوام. هرچند من نه توهین کردم و نه اون کامنت هارو لایک کردم. باز هم عذر میخوام. والا من هیچ مشکلی با دهه هشتادیا ندارم. خودم دهه هفتادی هستم و اکثر همسن و سال هام بیبی فیس هستن و برام این تفاوت عجیب بود. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

اون خانومی که گفت روابط متعدد دارن،خیلی بیشعور بود

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

ن والا راس میگی کلا داغون شدیم

دهه هشتاد نسل درون سوخته و سینه سوخته تاریخ ایران

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون شخصی که زر میزنه همشون فلان میکنن 

لابد دور و بریای خودش این کاره بودن همه رو مثل هم دیده

وگرنه من پشه نر ببینم با دمپایی لهش میکنم چه برسه به...

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

اون خانومی که گفت روابط متعدد دارن،خیلی بیشعور بود

دقیقا 

روابط متعدد ربطی ب دهه نداره کلا

اصلا بیان کردنشم قشنگ نیست

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

دقیقا روابط متعدد ربطی ب دهه نداره کلااصلا بیان کردنشم قشنگ نیست

اخه خودش همینجوری بوده میخاسته بازار گرمی کنه،خاک توسرش

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اینی که بیشتر از سنمون می‌فهمیم باعثشه

قربونت اما یاد سن خودم افتادم ک همیشه فک میکردم خیلی بیشتر از سنم میفهمم

دهه هفتادی هستم 

ادما تو ی سنی هم سنشون بیشتر دیده میشه چون دوس دارن خودشونو بزدگ نشون بدن هم فکر میکنن خیلی پخته هستن سن ک میره بالا میریم سمت کوچیک نشون دادن سن و میفهمیم ک واقعا بچه و خام بودیم❤️❤️❤️❤️

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

اخه خودش همینجوری بوده میخاسته بازار گرمی کنه،خاک توسرش

متاسفانه ی سری کوته فکر و سیاه دل وجود دارن

بعدم صحبت راجب دهه ها و قومیتا اشتباهه

هرکدوممون تو ی سنی سعی میکردیم بزرگتر از اون چیزی ک هستیم نشون بدیم از اون سن ک میگذریم تمام تلاشمونو میکنیم کوچیکتر نشون بدیم

همه ی دهه ها

توی همون تاپیک شاهد توهین بعضی دهه هشتادیا به دهه های دیگه بودیم.

اونروزی که خانما در مورد سن و قد و وزن و چهره خانم دیکه نظر ندند، ارزوست. شما تاپیکتون مشکلی نداشت ولی اگه این حرفو یکی به شما میزد که بالاتر از سنتون میزنید ناراحت میشدید.

اینکه یه نفر بالاتر بزنه یه نفر پایینتر به خیلی چیزا بستگی داره. از اونجایی که بعضی ارزوها توی وجود خانمها عقده شده، دوست دارند بهشون گفت کم سن و سال میزنی، همه ی خانمها دوست دارند جوونتر بزنند و اگه کسی خلاف بگه توهین حساب میشه.

خواهشا در مورد بالاتر زدن سن و قیافه و ... تاپیک نزنیم، خود خانمها باعث ناراحتی هم میشند، بعد میرند سراغ عملهای زیبایی، همجنس ازارتر از خانمها کسی را نداریم.

توی همون تاپیک شاهد توهین بعضی دهه هشتادیا به دهه های دیگه بودیم.اونروزی که خانما در مورد سن و قد و ...

دقیقا عزیزم، چند تا از اون دهه هشتادی هم خیلی به دهه های دیگه توهین کردند، یکی کامنت گذاشته بود، مطمئنم این تاپیک رو یه دهه شصتی عقده ای گذاشته، هر چند من دهه هفتادیم، ولی چرا باید یک دهه شصتی، عقده ای خطاب بشه؟ بخاطر سن بالاترشون نسبت به دهه هشتاد؟ خوب دهه هشتاد هم یه روزی به سن دهه شصتیا میرسه، مگه جوونی و کم سن بودن دائمیه؟ خود من هم از تاپیکی که گذاشتم پشیمون شدم، هرچند زمانی که داشتم اون تاپیک رو ارسال میکردم، فکر نمیکردم یسریا بیان توهین کنند و نیت بدی نداشتم.  

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
2790
2778
2791
2779
2792