2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه چرا این اتفاق افتاد

108 بازدید | 16 پست

امروز داشتم خیال بافی میکردم با کراشم بعد کم کم خوابم داشت میگرفت بعد طرف که اومد سمتم بوسم کنه کاملا لبام منبقض میشد یا وقتی لمسم میکرد دستم مور مور شد و دستم میزد به موهام کاملا حسش میکردم😐😂

برام خیلی عجیبه چون کاملا حسش میکردم و من هیچوقت همچین حسی نداشتم🤣😭

و اینایی که دارم میگم قشنگ بین خواب و بیداری بودم

علتش چی بود ؟خیلی کنجکاو شدم و من قصدم یه خیال بافی ساده بود نه چیزی!

لطفا از بحث دور نشید 

اگه کسی علتشو میدونه بگه مرسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون قدرت جذب استفاده کردی ناخودآگاه همه جی قوت گرفته

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

زیاد رفتی تو بحرش خواهر من نکن یهو دیدی این وسط حامله ام شدی اون وقت بیا و درستش کن

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

خیالاتت خیلی عمیق بوده بدنتم درگیر کرده😂

🤣🤣🤣دقیقا یه حس خفنی بود انگار همه چیز واقعی

و جالبش اینجا بود کاملا میدونستم یه خیال بافیه

هی دوباره مجبورش میکردم بوسم کنه لبام باز منبقض میشد😂

یعنی چی؟واضح تر میگین

قدرت جذب عمیق تو ی احساس فکری چیزی میخوای فکر کنی از نزدیک برات چند ثانیه اتفاق میوفته 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی جدی یکم ترسناکه الان که بیدار شدم عجیب ذهنمو درگیر کرد

خلاصه از ما گفتن بود حداقل تصور کردی فکرکن تو محضری بذار عقدت کنه بعداً کار ندی دست خودت

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.