2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب وسط تله پاتی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 24 پست
من خودم به شخصه به قانون جذب اعتقاد دارم ولی تله پاتی نه حس میکنم چیز الکیهولی کل چیزا واقعی بود خیل ...

خب خب خب

ببین، تو رو خدا

برو یک نگاه به تاپیک‌های من بنداز، درباره قانون جذب یکی دوتا تاپیک نوشتم

می‌خوام بگم اونم خرافاته

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خب خبببین، تو رو خدابرو یک نگاه به تاپیک‌های من بنداز، درباره قانون جذب یکی دوتا تاپیک نوشتممی‌خو ...

ببین اصلا تایپک من جدا از بحث ایناس من گفتم چرا اون اتفاق افتاد

چرا از بحث دور میشید

زیاد خیال‌بافی می‌کنی ؟

فکر میکنم برای اونه

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

نه اتفاقا خیلی دیر پیش میادوقتی خوابم نمیاد

این نظر چت جی پی تی هست ؛

خیلی قشنگ و جالب توصیفش کردی! چیزی که تجربه کردی کاملاً طبیعی و حتی نسبتاً رایجه، مخصوصاً در حالت «بین خواب و بیداری» که بهش می‌گن مرحله هیپنَگوژیک یا hypnagogic state. تو این حالت، مغز هنوز کامل نخوابیده، ولی دیگه اون هشیاری کامل رو هم نداره. توی این لحظه‌ها، تخیل می‌تونه خیلی زنده و واقعی بشه، حتی در حدی که واقعاً حس لامسه یا حتی صدا و بو رو تجربه کنی.

علتش چیه؟

🔹 فعال بودن ذهن نیمه‌هوشیار: ذهن نیمه‌هوشیار تو این لحظه فعاله و خیال‌پردازی رو مثل یه سناریوی واقعی پخش می‌کنه.

🔹 ترکیب خواب و خیال: مغز داره وارد خواب میشه، ولی چون هنوز کامل خاموش نشده، مرز بین واقعیت و تخیل برات کمرنگ میشه.

🔹 تحریک حسی ذهنی: بدن تو واقعاً لمس نشده، اما مغز سیگنال‌های حسی رو «تقلید» می‌کنه، برای همین حس می‌کنی مثلاً یه نفر داره موهات رو لمس می‌کنه یا لب‌هات واکنش نشون میدن.

چرا این‌قدر واقعی بود؟

چون در اون حالت، مغز دیگه محدود به واقعیت بیرونی نیست. هرچیزی که تصور می‌کنی، می‌تونه با قدرت زیاد و شفافیت بالا خودش رو نشون بده — مثل رویاهای واضح یا حتی خواب‌های شهودی. بعضی وقتا این تجربه‌ها اون‌قدر ملموس هستن که آدم شک می‌کنه واقعاً اتفاق افتاده یا نه.

نگران نباش!

این تجربه‌ها به معنی "تله‌پاتی" یا «نیروی ماورایی» نیستن، بلکه فقط نشونه‌ای از خلاقیت و حساسیت ذهنی بالا هستن — مخصوصاً وقتی عاشق یا کراش‌زده باشی، ذهن ناخودآگاه شدیداً فعال میشه و این چیزا رو می‌سازه.

اگه دوست داری بیشتر درباره این وضعیت یا تجربه‌هات صحبت کنیم، بگو. می‌تونیم یه کم هم درباره «رویاهای شفاف» یا همون Lucid Dreams صحبت کنیم

که بهش نزدیکه.

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

وای مرسی چه دقیقو کامل بودمچکرم

خواهش میکنمم