2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من هستن بله خداروشکر مطرحن خیلی تو دبیرای کنکور 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

چقدر کمه.فکر کردم بیشتره

در این حده 

یکسری دبیرا هستن که شناخته شده هستن و خیلی مطرحن و کلا کارشون تخصصی کنکوره و تو فلان موسسه و اموزشگاه و خصوصی و اینا هستن اونا بحثشون فرق داره 

ولی دبیرای دیگه همینقدره

چقدر کمه.فکر کردم بیشتره

اصلا اینطوری نیست😐

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

شغل دومم آخه چه جوری؟تا ساعت ۲ مدرس اس دیگه ،بیاد خونه ۳

میشه خوشگلم 

دبیرای ماهم آقاهستند البته من غیردولتی ام ولی سه تا دبیر آقا داریم که هر سه تاشون دولتی هستن و هر سه تاشون تو سه مدرسه تدریس میکنن دوتا دولتی یه دونه غیردولتی

و عصر هم اینقدر کلاس دارن که تا ۹ یا ۸ عصر باید تدریس کنن

و خونه و ماشین خودشون رو دارن 

استارترنازم 

شغل معلمی ودرآمدش خوبه 

الان مثل سالیان قبل نیست 

قبولی فرهنگیان رتبه خوب میخادوافرادباهوش ‌سطح بالامی گیرندوحقوق به نسبت ساعت کاری عالیه .

وبرای یک زندگی متوسط وآبرومندجواب میده 

معلم ابتدایی ودبیرستان هردوحقوق هابه نسبت زمان کاروساعت کاری مناسبه.

اغلب کارمندان شغل دوم دارندمعلمهاهم همینطورواکثرشون کلاسهای خصوصی بادرآمدهای خوب دارند.

بدواستخدام بالای 15 برای 4روزکاردرهفته ازساعت 8تا2بعدازظهردریافت می کنندوهرسال 20 درصداضافه میشه .

کارمندان اضافه کاردارندباهمین حقوق 

ومعلمین کلاسهای خصوصی .

اصلا اینطوری نیست😐

آره راست میگید شما تا ۱۵ تومن نیست چون ۱۵ رو ابتدایی میگیره ۱۹ ۱۸ رو راهنمایی و فک کنم برای دبیرستان بالای ۲۰ باشه 

و دبیرهای دبیرستان دو سه جا عموما تدریس میکنن فقط یه مدرسه نیست که

آره راست میگید شما تا ۱۵ تومن نیست چون ۱۵ رو ابتدایی میگیره ۱۹ ۱۸ رو راهنمایی و فک کنم برای دبیرستان ...

اینطورنیست 

معلمین براساس رتبه بندی حقوق می گیرندوبدواستخدام همه مانندهم هست برحسب شرایط متاهلی وفرزندان ‌امتیازات بالاترمیره

واکثرمعلم هادر مدارس دیگرهم تدریس دارند

وکلاس کاری هم بالاست 

متأسفانه قضاوت هادرمورداین شغل به گذشته مربوطه 

اگثرمعلم هاخانه وماشین وسرمایه خوبی دارندوجزقشرمتوسط به بالاهستند. 

آره راست میگید شما تا ۱۵ تومن نیست چون ۱۵ رو ابتدایی میگیره ۱۹ ۱۸ رو راهنمایی و فک کنم برای دبیرستان ...

من همسرم ۹۰ دقیقه ۸ تومن میگرفت پارسال و تو یه مدرسه تو هفته ۴ تا ۹۰ دقیقه میرفت دو تا مدرسه میره و خصوصی و اموزشگاه و … نزدیکای کنکور و نهاییا که به بالای ۳۰۰ هم میرسه