2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به یکی قبل از شما گفتم اصلا جوابمو نداد دیگه کلا حسم بهش برخورد رفت 😑🚶‍♀️

به من بگو ترخدا

ماه تولدم؟ 

حس میکنی امسال چه رشته ای قبول میشم؟ رشته تاپ یا رشته پیراپزشکی؟ 

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 
ب منم بگو همینطوری الکی😂

😐 باور کن داشتم خوپمو تست میکردم یهو به نور امیدی در قلبم درخشید حس کردم طرف مهر ماهیه 

ولی جوابمو نداد 

الان حسم رو همون مهر گیر کرده 🤣🤣🤣🤣

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

😐 باور کن داشتم خوپمو تست میکردم یهو به نور امیدی در قلبم درخشید حس کردم طرف مهر ماهیه ولی جوابمو ن ...

دوتا تاپیک قبلی همین استاتر بود ک شما بهش گفتی مهر

دوباره تاپیک زده

ب هیچکدوممون جواب نداد

فقط گفت ن اونا نیست

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

به من بگو ترخداماه تولدم؟ حس میکنی امسال چه رشته ای قبول میشم؟ رشته تاپ یا رشته پیراپزشکی؟

قسم نده آبجی هیچی حالیم نیست و اعتقادم ندارم کسی همچین قدرتی داشته باشه ، پبدا کردی به منم نشون بده ، واقعا خداوکیلی کسیو دیدید همه چیز رو درست بگه ؟   من امروز اومدم خودمو تست کنم یه حسی بهم گغت مهر ماهیه ولی جوابمو نداد الان رو مهر گیر کردم 😃😃

همبن دیروز یه نفر تاپیک زده بود حس ششم دارم بیایبد ملت ریخته بودن یرش اینم چرت و پرت جوابشونو میداد ، حتی به خودشون زحمت نمیدادن تاپیک های قبلیه طرف رو ببین که خودش در به در دنبال حس ششمی میگشته 

ببخشبد طولانی شد ، چقدر زر زدم 🤣🤣🤣🚶‍♀️

دوتا تاپیک قبلی همین استاتر بود ک شما بهش گفتی مهردوباره تاپیک زدهب هیچکدوممون جواب ندادفقط گفت ن او ...

اهان 😂😂 بخدا دیروز یه نفر ملت رو سیاه کرده بود انقدر دلم براشون میسوخت که نگو 

قسم نده آبجی هیچی حالیم نیست و اعتقادم ندارم کسی همچین قدرتی داشته باشه ، پبدا کردی به منم نشون بده ...

من که نمیدونم ولی خیلیا گفتن کاکتوسرنگی خیلی خوبه، ولی جواب نمیده دیگه

الان تو ماه تولدمو تونستی حس کنی؟ 

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 
من که نمیدونم ولی خیلیا گفتن کاکتوسرنگی خیلی خوبه، ولی جواب نمیده دیگهالان تو ماه تولدمو تونستی حس ک ...

نه آبجی گلم ، باور نکن فداتشم این چیزارو 

من یکیو میشناختم طرف کیف بینی میکرد شیراز ، حیف بخدا تلفنشو ندارم اگر نه برات میفرستادم .

اون عروس خواهرم حضوری رفت پیشش 

طرف موکل داشت 

با اون موکل رنگ فرش خونه ی عروس آبجیمم میگفت 

ولی اینجوری یکی بیاد یه چیزی بگه رو هوا باور نکنید به هیچ وجه اینایی هم که تابیک میزنن حس ششم دارند رو اول امتحان کنید به چند روش    من که باور ندارم   اصلا پیدا کردی یکیو به منم معرفی کن ببینم چجوریه 

نه آبجی گلم ، باور نکن فداتشم این چیزارو من یکیو میشناختم طرف کیف بینی میکرد شیراز ، حیف بخدا تلفنشو ...

اره درسته حرفت مرسی عزیزم

یکی هم برا من فا ل گرفت، گفت موکل داره. نمیدونم درست میشه حرفش یا نه