2777
2789
عنوان

کمکم کنید

54 بازدید | 8 پست

من بعد از دیدن سریال آبان شدیداً به بازیگری علاقه مند شدم 

لاله مرزبان اولین فیلمشو تو۱۶سالگی بازی کرد 

ترنم کرمانیان هم از ۷سالگی شروع به بازیگری کرد 

من الان دخترم و ۱۶ساله از نظر چهره واقعا چهره خوبی دارم 

ولی مامانم نمیزاره برم کلاس بازیگری

رشته تجربی هستم و دهمم میگه بشین تابستون درستو بخون و خب منم وقتی میبینم اجازه نمیده برم این کلاس نمیتونم بشینم درس بخونم چیزی نخوندم و نمیخونم

من چهار ساعت خونه تنها بودم کل اون چهارساعتو سکانس های مختلف برای خودم بازی کردم اگر میرم حموم یک ساعت و نیمش فقط درحال بازی کردن هستم 

به بابام گفتم گفت تو حتی بلد نیستی حرف بزنی

(چون به جای بازیگری توی عصبانیت چیز دیگه ای گفتم)

مامانم هم اینطوری محرومم کرده 

اینکه میبینم نمیزارن برم کلاس خیلی اذیتم میکنه چیکار کنم؟

نرم بیشتر آسیب میبینم هر روز میرم جلو آینه تو اتاقم درو میبندم و به خودم نگاه میکنم سکانس بازی میکنم یا تصور میکنم یه بازیگر نوجوانم 

دارم خیلی آسیب میبینم یا موقع لباس عوض کردن کلی طولش میدم چون دارم سکانس های مختلفو بازی میکنم حالا چه تو ذهنم چه تو سریال

میترسم استعداد داشته باشم هیچوقت نرم دنبالش 

الانم از خدا خواستم یه راهی یه چیزی نشونم بده بفهمم برم سمت هدفم پزشکی یا بازیگری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو پزشکی بازیگریم در کنارش ادامه بدهنظر کل خانواده های ایرانی🤣🤣🤣🤦‍♀️

اینقدر الان حالم بده حتی این برام خنده دار نیست نیم ساعته دارم گریه میکنم حس میکنم از کل دنیا عقبم

درگیر هیجان احچون نمیتونی رهایی پیدا کنی ازش درگیر احساس هوس هیجان بودی هرموضوع مهم هم اینا بیان جای عقل تفکر اراده میگیره ،برای مسلمان ها بهترین وموثرترین راهش نزدیک شدن به سجاده هست تا وسوسه ها دور کنه احساس درگیر سجاده بشه محاله یه مسلمان پای سجاده نباشه مرتب هرروز سروقت آرامش راه پاکی نداشته باش ،هرروز سروقت پای سجاده برس ببین خدای زیبا چیکار میکنه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خب نمیزارنننن میگن بعد کنکور

به شوخی گفتم عزیزم

وگرنه اگه واقعا پزشکی میخوای دم کنکور خواب و خوراکتم گاهی باید تعطیل کنی تا بتونی تو رقابت وحشتناک تجربی پیروز شی

بازیگری و کار اضافه که اصلا وقت نمیشه

خودت بشین ببین کدوم سمت استعداد و علاقه ات بیشتره

و با چندنفر که تو این شغلا هستن حتما حرف بزن و مشورت کن

درگیر هیجان احچون نمیتونی رهایی پیدا کنی ازش درگیر احساس هوس هیجان بودی هرموضوع مهم هم اینا بیان جای ...

خیلی گنگ حرف زدی اگر منظورت نزدیک شدن به خدا هست من دیدگاهم نسبت به خدا با دیدگاه شما نسبت به خدا متفاوته 

من خدارو توی استعداد هام و توانایی هام میبینم نه محروم کردن خودم خداگفته دست هایی میخوام که آثار هنری خلق کنند و ساز هایی که موسیقی های بهشتی خلق کنند

ما با انتخاب هر کاری همون کاری رو انجام میدیم که خدا انجام میده چون از خودشیم اگر نقاشی بکشیم خدا هم نقاشی کشیده و اگر بازی کنیم خدا هم بازی کرده اگر هم خودمون رو محروم کنیم یه بخش کوچیکی از خدارو هم محروم کردیم

به شوخی گفتم عزیزموگرنه اگه واقعا پزشکی میخوای دم کنکور خواب و خوراکتم گاهی باید تعطیل کنی تا بتونی ...

میدونم ممنونم قصد ناراحت کردنتو نداشتم.به هرحال من الان دهمم تا دوازدهم وقت هست اون موقع میزارمش کنار درکل من نیاز دارم تجربه کنم تا بفهمم کدوم بهتره همه ی سلبریتی ها که خودشونو میگیرن چندتا مشاور میمونن که نه تو بازیگری موفقن و نه تو پزشکی حرف زدن باهاشونم بدرد خودشون میخوره

خیلی گنگ حرف زدی اگر منظورت نزدیک شدن به خدا هست من دیدگاهم نسبت به خدا با دیدگاه شما نسبت به خدا مت ...

دیدگاه نداریم ک مامسلمونیم شریعت طریقت داریم بایدها نبایدها انسانیت همراه مسلمونیت ها باید باشه مثل کشورهای اروپایی نمیتونیم قیاس تفکر وانسانیت خالی داشته باشیم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.