2777
2789
عنوان

میگرنی شدم آیا

48 بازدید | 6 پست

دیشب یهو چشمم تار میدید و میدان دیوم خیلی کم شد 

بیرون بودم چیزی نگفتم به کسی 

اومدیم خونه رفتم بخوابم یه سر درد وحشتناک ناحیه چشمام شروع شد و یه سمت سرم بیشتر بود 

به سختی خوابیدم نا ۵ صبح با یه دردی شدید تر از قبلی بیدار شدم

دوباره به سختی بیدار شوم چند ساعت یعد بیدار شدم سرم درد می کرد ولی خیلی بهتر شدم

ولی ظهر دیگه چشمام وحشتناک شد چند لحظه انگار داشت از حدقه درمیومد و همه جا رو تار میدیدم

ولی بعدش بهتر شدم

هنوز این سردرد خوب نشد

علائم میگرنه؟ 

با افتخار دختر ایرانم...💚

فشارت بوده کاری ب میگرن نداشته ،قهوه ونسکافه نخور و فست فود شیرینی هم تا یکماه نخور اصلا

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

فشارت بوده کاری ب میگرن نداشته ،قهوه ونسکافه نخور و فست فود شیرینی هم تا یکماه نخور اصلا

آخه بعید میدونم فشارم باشه

قهوه نخوردم این دو روز شیرینی و فست فود هم بخاطر رژیمم نمی خورم اصلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه بعید میدونم فشارم باشهقهوه نخوردم این دو روز شیرینی و فست فود هم بخاطر رژیمم نمی خورم اصلا

پس شنبه برو بینایی سنجی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بعد گفتی رژیم چه نوع رژیمی درگیرش هستی پروتئین بالا و کربوهیدرات کم ؟ نبایدها ک خوبه رعایت داری ،روز تقلب هم داری؟

بعد گفتی رژیم چه نوع رژیمی درگیرش هستی پروتئین بالا و کربوهیدرات کم ؟ نبایدها ک خوبه رعایت داری ،روز ...

کالری شماری می کنم و نه چیزی رو کمتر یا بیشتر مصرف نمی کنم

کربوهیدرات و چربی و پروتئین به میزان کافی دارم فقط محدود کردن کالری

کربوهیدرات های سالم هم استفاده می کنم

کالری شماری می کنم و نه چیزی رو کمتر یا بیشتر مصرف نمی کنمکربوهیدرات و چربی و پروتئین به میزان کافی ...

چند سالت هست و ورزش هات پس هدف کاهش سایز و حذف شکم و پهلو هست