2777
2789
عنوان

مجرد یا متاهل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 36 پست
مجردي البته با حضور خانواده نه مسوليتي نه دغدغه اي مفت ميخوري، ميخوابي

😂😂😂😂😂

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظر من برای دختری که ، دختر خونه بوده و استقلال مالی نداره، ازدواج خوبه. ولی برای دختری که دستش توی جیب خودشه، استقلال داره، یه جورایی خودش خانوم خودش بوده، ازدواج براش سخت میشه. چون یه مقدار محدودیت براش ایجاد میکنه، هر کاری که میخواد انجام بده، باید حواسش باشه یکی دیگه هست که اسمش شریک زندگیه، و باید دل اون، و عقاید اونو هم در نظر بگیره، بعضیا هم توی مسائل مالی با هم به مشکل میخورن. برای همین براش خیلی سخت میشه. 

البته این نظر شخصیه، و قطعا روی همه آدما مصداق نداره.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

وقتی حساااابی از مجردی سیر شدی متاهلی خوبه

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
مجردی نهایت تا سی سالگی خوبه. بیشتر از اون سخته تنهایی حرف مردم و ...

درسته

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
مجردی نهایت تا سی سالگی خوبه. بیشتر از اون سخته تنهایی حرف مردم و ...

اما من فکر میکنم بهتره آدم بهترین و بانشاط ترین سال های عمرش رو هم با همسرش بگذرونه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....