2777
2789
عنوان

شوهر زوری

255 بازدید | 16 پست

اگه ازدواجتون نه عاشقانه باشه نه عاقلانه ادامه میدین؟ شوهرتو دوس نداشته باشی از طرف هر دو خانواده ارتباطتتون قطع باشه خسیس باشه بددهن و بداخلاق باشه سنش خیلی بیشتر باشه چاق باشه شغل ثابت نداشته باشه ولی خودت کارمند دولت باشی چشمش دنبال پول تو باشه اهل دود و دم باشه و... باهاش میمونین؟ حتی اگه خودتون توان مالی داشته باشین که بتونین با بچتون مستقل زندگی کنین؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینکه چشمش دنبال پولم باشه رو نتونستم تحمل کنم

ولی اگه بتونم بدون طلاق مستقل می شم

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

چرا بدون طلاق

طلاق برام تابوئه

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

این ازدواج به من تحمیل شد😔

حیف عزیزم 😔

بکش بیرون هر چی زودتر بهتر بخدا این توصیفات که کردی من فقط خوندم در حد بالا آوردن حالم بد شد زندگی کردن دیگه بماند چه زجری میکشی 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

شما جدا نشدی؟

نه ۵ ساله ادامه دادم با همین شرایط

از بس خودش هیزه به منم شکاکه نمیذاره برم سرکار

با مدرک دکتری بیکار نشستم دارم این کثافتو تحمل میکنم

اگه امضامو میبینی دعام کن اوضاعم روبراه بشه🩷

2790
2778
2791
2779
2792