2777
2789

بارداری😍

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم روز ۱۴ تزریق هستم ولی ماهه پیش ۱۰ خرداد پریود شدم کی باید بیبی بزنم

الان میتونی بزنی

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
خط تبخیر نیست؟

من اسفند ای وی اف کردم عصر روز دوازدهم بی بی چک گذاشتم هیچی خط نیوفتاد بی بی چک رو انداختم یه گوشه سرویس و با ناراحتی رفتم دو ساعت خوابیدم وقتی بیدار شدم خواستم بندازم سطل اشغال دیدم که دو خط شده فرداش با ادرار صبح دوباره چک کردم زیر دو دقیقه دو خط شد. منظورم اینه با امیدواری دو روز دیگه صبر کن و روز ۱۵ برو آزمایش اصلا به خودت استرس راه نده. من تا قبل از این بارها بی بی چک مدیکور زدم ولی هیچ وقت دو خط نمی شد احتمالا خبریه که دو خط شده:) 

حالتون رو درک میکنم کاملا 

آیه الکرسی خوندم براتون

آخه چند روز به موعدم مونده حدود ۴ روز

مهم نیست

تخمکگذاریت مهمه ک ازش گذشته

مهم نیستتخمکگذاریت مهمه ک ازش گذشته

آخه هر دفعه آمپول میزدم ۳۸ ساعت بعدش درد شدیدی داشتم درد تخپک گذاری ولی این دفعه دردی نبود و حدودا ۵و ۶ روزی بعد آمپول درد شدیدی زیر دلم گرفتم قاطی کردم آیا درد تخمک گذاری هست یا نه  یعنی هفته پیش بود