2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بگو ماهه اخرو ینفر مثلا مادری خواهری کسی بیاد پیشت دائما

یا توبرو خونه مادرت این یه ماهو

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

عزیزم از وقتی اولین درد شروع بشه تا وقتی بچه به دنیا بیاد چندددددددین ساعت زمان می بره گلم

دردها اول نامنظم و در زمان های دور از هم هستن. مقلا هر یه ساعت یه بار . به مدت پنج ثانیه. بعد ول مبکنه۶ . مثال زدم . بعد گم کم به هم نزدیک تر میشه و زمان دردها هم طولانی تر 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

دردا که شروع شد اول از همه سعی کن فاصله شون دستت باشه هروقت فاصله دردا به سه چهار دقیقه رسید منظم برو بیمارستان.بعد هم اصلا هول نشو شروع کن به قدم زدن و راه رفتن و ورزشا رو انجام بده.اب گرم رو شکمت بگیر دردا رو کم میکنه.بعد هم یک سری راهکار برای زایمان راحت تر و سریع فول شدن هست اگه خواستی برات میفرستم.از الان باید شروع کنی.

خدایا از عهده شکرت که برآید؟ الحمدلله علی کل نعمه...

درد زایمان خیلی طولانیه انقدر که زود نمیگزره انقباضات اول دیر به دیره و بعد رفته رفته زمان انقباضات به هم نزدیک میشه من اینا رو از کلاس یاد گرفتم باید تا میتونی بمونی خونه حواس خودتا پرت کنی ورزش کنی تا زمان انقباضاتت زود به زود و طولانی بشه بعد بری بیمارستان چون اونجا اگه خیلی ناله کنی ممکنه آمپول فشار وارینا بهت بزنن

دردا که شروع شد اول از همه سعی کن فاصله شون دستت باشه هروقت فاصله دردا به سه چهار دقیقه رسید منظم بر ...

دقیقا .

وقتی هنوز دردها نامنظم و دور از هم هست نرو استارتر . الکی زابرا میشی معطل میشی اعصابت خورد میشه . خیلی وقتا زود هم رفته باشی، خودشون میگن برو مثلا ۱۲ ساعت بعد بیا

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
دردا که شروع شد اول از همه سعی کن فاصله شون دستت باشه هروقت فاصله دردا به سه چهار دقیقه رسید منظم بر ...

لطف میکنی واسه منم بفرستی منم کلاس میرم دوست دارم تجربه شما راهم بدونم