2777
2789
عنوان

دیگه بریدم اگر ادامه دار باشه

119 بازدید | 7 پست

این چند روزه من خیلی زجر شدم خیلی اذیت شدم

دو روز پیش یهو بغضم ترکیپ موقعی داشتم با یکی حرف میزدم جوری گریه کردم که تا حالا نکرده بودم 

یکی بهم گفت تو قوی هستی که میتونی همه چی رو به جون بخری ولی کسی نمیدونه حال من چطوره

شکایت نمیکنم شاکر خدا هم هستم بابت همه چی

ولی نیاز دارم یکی بهم بگه تموم شد و دیگه تکرار نمیشه 

از آیندم میترسم 

از خانوادم که همه چیز منن

کلی آرزو دارم 

ولی 💔

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعیتش تموم نمی شه گل و بلبل نمی شه. فقط از یه مشکل به یه مشکل دیگه می ری  و کم کم یاد می گیری که زندگی همینه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

عزیزدلم توکل کن بخدا ... دلت رو قرص کن بخدا ...تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته .... خدارو باور داشته باش تا یاورت بشه 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

خدا بزرگه  اگه منظورت جنگه زیاد دعا کن دعای جمعی رو خدا زودتر برآورده می‌کنه 

خوندن سوره فتح ونصر. دعای چهاردهم صحیفه ی سجادیه آیه الکرسی دعا برای حفظ مدافعین و محافظین امنیت حدیث کسا زیارت عاشورا و علقمه اینها رو به نیت قدرت پیروزی تمام لشگریان حق مخصوصا نیروهای مدافعین ایران   ونجات تمام  مظلومان جهان و نابودی تمام ظالمین خیانتکاران و جاسوس‌ها بخون 

عزیزدلم توکل کن بخدا ... دلت رو قرص کن بخدا ...تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته .... خدارو باور داشته ...

بقیه هم بهش توکل داشتن که رفتن زیر خاک🥲

با خودم میگم فرق من با اونا چی بود مگه 

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋