2789
عنوان

شروع بازیگری

238 بازدید | 22 پست

برای شروع بازیگری بهتره اول از تئاتر شروع کنم یا کلاس بازیگرایی مثل امین حیایی؟

کدومش بهتره جواب میده ؟ تجربه ای ندارم ولی علاقه و استعداد دارم

معمولا اتود های معمولی و ابتدایی که بزنی و اصول و پایه هاشو یادبگیری کم کم میری به سمت تئاتر

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

سلام عزیزم

من خودمم یکی از هدفام همینه

برای همین در موردش خیلی تحقیق کردم

اول یکم کلاس برو تا مهارتات تقویت بشن

بعد میری تئاتر، توی تئاتر نقشت خوب باشه و خیلی زرنگ باشی احتمال دیده شدنت و انتخاب برای بازی توی یه سریال خیلی میره بالا

هر چقد ظاهری هم زیباتر باشی خب کمک‌کننده‌تره. اعتماد به نفس و فن بیان هم خیلی خیلی تاثیر داره

مهشیدم🤍 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند ، پرواز را یک بیماری میدانند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عاشقِ بازیگری بودمولی نرفتم سمتش..

نرو نری بهتره

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

سلام عزیزممن خودمم یکی از هدفام همینهبرای همین در موردش خیلی تحقیق کردماول یکم کلاس برو تا مهارتات ت ...

سلام گلم یعنی کلاس بازیگری شرکت کنم؟ برای شروع میتونم از شهر خودمون شروع کنم یا حتما باید برم تهران؟شکل ظاهریمم خوبه 

سلام گلم یعنی کلاس بازیگری شرکت کنم؟ برای شروع میتونم از شهر خودمون شروع کنم یا حتما باید برم تهران؟ ...

تو شهر خودتون اگر اموزشگاه هست برو اموزشگاه

سلام گلم یعنی کلاس بازیگری شرکت کنم؟ برای شروع میتونم از شهر خودمون شروع کنم یا حتما باید برم تهران؟ ...

تهران نری بهتره

آره دیگه رفتم تو فازِ درسو کنکور و..🫠

افتضاحه 

نمیخوام یادم بیاد ولی سربسته میگم نری بهتره

آره شرکت کن

از شهر خودتون هم میتونی شروع کنی

کلا بازیگری میدونی حرفه‌ای‌یه که حرف پشتش زیاده، تهمت زیاده، هیت زیاده، قرار نیست همه تو رو دوس داشته باشن، اگه روحیت ضعیفه واقعا توی این راه آسیب میبینی

اول کل جوانب رو در نظر بگیر و بعد تصمیم بگیر

مهشیدم🤍 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند ، پرواز را یک بیماری میدانند...

چرا ؟

من تا تهش رفتم

دورم تموم کردم

کسایی که میان دوره ببینن ، تو اون محیط ی سری ادم ها و پسر دخترایی هستن که شخصیتت خورد میکنن و هزاران اسیب به روح و جسمت میزنن حاشیه زیاده

حالا اگه کارگردانای هیز و شرط های کثیفی که برای بازی کردن تو کاراشون هست و دزدی های بسیار فاکتور بگیریم