2777
2789
عنوان

مادرشوهر فتنه و حیله گر

263 بازدید | 22 پست

حتی اگر یواشکی با شوهرم بحث کنم میپره وسط و جوری به من حمله ور میشه و خودشو به قش میزنه که به این ماه عزیز قسم آدم دورش نباشه کتکم‌میزنه حتی نمیدونه سر چیه و تقصیر کیه میگه حق نداری با پسر من بحث کنی ولی خودش شوهرشو خراب میکنه جلو من

شوهرمم هیچی نمیگه تازه میگه نه مامانم آرومه 

از حرص بخدا ۲۵ روزه خونریزی دارم 

تصمیم گرفتم برای مدت کوتاه البته نرم خونشون تا بدونن برای من احترام قائل بشن 

یکم راهنماییم کنین من چیکار کنم تو اونجور شرایط

اینم بگم که در ۹۹ درصد مواقع جلوشون بحث نکردیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن پیش اونابروز ندی اختلافات ودعواهاتونواینطوری خودتون بهشون راهونشون میدین که وارد حریم خصوصی ش ...

حتی دوران نامزدیم جلوشون بحث نکردیم 

مامانه کلا تو غذا خوردن و همه چیمون همینه به من میگه گوشت نخوا از پسرم خرجش ننداز 

حتی دوران نامزدیم جلوشون بحث نکردیم مامانه کلا تو غذا خوردن و همه چیمون همینه به من میگه گوشت نخوا ا ...

عزیزم هرچی میگه بگوچشم کارخودتوبکن

بهشون بی احترامی نکن ولی محلشون نزار

جز اعصاب خوردی هیچی ندارن واست باشوهرتم باسیاست وملایمت حرف بزن بیاد تو تیم خودت 

حتی دوران نامزدیم جلوشون بحث نکردیم مامانه کلا تو غذا خوردن و همه چیمون همینه به من میگه گوشت نخوا ا ...

ارتباطتونوکمرنگ کن باهاشون 

چ نیازیه مادرشوهرت ازخوردوخوراک شماهم مطلع باشه

آخ بمیرم برات درکت میکنم💔😔 چه بازی های روانی داره روت پیاده میکنه به مرز جنون میرسونت

کاری از دستم برنمیاد الا اینکه بگم خدا به دادت برسه گلم 

نمیدونم چطوری اما خیلی مراقب خودت باش 

شماره موسسه روان شناسی تلفنیِ رایگان هم هست حالا امتحان میکنم ببینم میاد برات زنگ بزن راهکار بهت بده 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

عزیزم هرچی میگه بگوچشم کارخودتوبکنبهشون بی احترامی نکن ولی محلشون نزارجز اعصاب خوردی هیچی ندارن واست ...

اره باید همین کارو کنم ولی چون از استرس کیست گرفتم به مدت ۲ ماه نمیخوام رابطه ای باهاشون داشته باشم تا خوب بشم