2777
2789
عنوان

در مرگمممم 😭😭😭😭😭😭

110 بازدید | 10 پست

خواهرم ۱۲ سالشه خیلی زورگوعه تبل کثیف مریض بد دهن 

جوری ک ب مادرم و مادرم فحش میده و میگه لجن 

هرکاری میکنیم وحشی تر میشه 

از صبح تا شب تلوزیون نگاه میکنه امروز بهش گفتم فقط یک ربع بزار من فیلم ببینم شروع کرد فحش دادن و دکوری جلو تلوزیون و برداشت و گفت الان پرت میکنم تو صورتت بعدشم گفت تلوزیون فقط ماله منه و.‌‌..

منم رفتم تلوزیون و خاموش کنم شروع کرد چنگ زدن 

تمام بدنم،گردنم دستام با ناخن هاش چنگ انداخته تمام جونم خونی شده پارسال هم با جارو برقی زد گوشمو شکوند

بخدا اشکام نمیزاره تایپ کنم😭😭😭😭

من یه بار ازدواج کردم و جدادشدم همش بهم میگه طلاق گرفته آدم نبودی شوهرت و نگه داری 

جیگرم آتیش گرفته توروخدا فقط دعا کنید یه خاستگار خوب بیاد شوهر کنم برن 😭😭😭این بغض لعنتی تموم نمیشه 

اشک چشمام خشک نمیشه پاهام سست شده نمیتونم راه برم انقدر موهامو کشیده سرم درد میکنه دگزخم دستام میسوزه 

نه خانوادم و نه فامیل و حتی مشاور هم حریف نشدن.خدایا این چه امتحانی هست ک ۱۲ ساله تمومی نداره😭😭😭😭😭 

تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات.خدایا کمکم کن گناه نکنم.الهی و ربی من لی غیرک

یعنی نمیتونی پشت دستت چنان بزنی تو دهنش که خون شه دهنش؟

متاهل و متعهد🤍a جانم برای تو...کسایی که امضای منو یادشونه نی نی یار پاکش کرد و تعلیقم کرد وگرنه من هنوزم پایبند به همون جمله ام ....!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قصد بی احترامی به خانواده رو ندارم اما بچه ها چیزی رو که بهشون اموزش داده شده انجام میدن..پ

حالا پیش هرکی که باشه..مثلا شاید از مدرسه و دوستایی که داره تاثیر میپذیره.شاید از پدر و مادر شاید از معلم..

اما یادمون باشه که هیچ بچه ای بد اخلاق و تند خو و بد دهن به دنیا نمیاد.

این بچه الان هیچی نمیدونه از زندگی به جز اینکه باید به فکر خودش و خواسته هاش باشه..در واقع انگار قانون جنگله.باید بهش مهربانی و همدلی و ارامش داده میشده.

با این تفاسیر فکر کنم کلا وضعیت زندگی مناسب نباشه.

در هر صورت متاسفم بابت اینکه همچین موقعیتی دارید.فقط و فقط مشاور میتونه به این بچه کمک کنه.بردینش پیش مشاور؟

چیست دریا؟چشم پر اشک زمین!در نگاهش آرزویی ته نشین...

ببین بنظرم عادی نیست رفتاراش پدر مادرت باهم مشکلی ندارن تو خونه؟

ن این از همون روری ک ب دنیا اومد وحشی بود

یعنی نمیتونی پشت دستت چنان بزنی تو دهنش که خون شه دهنش؟

منم خیلی زدم بیشتر موهاشو کشیدم اما وزنش سنگینه حریف نمیشم 

قصد بی احترامی به خانواده رو ندارم اما بچه ها چیزی رو که بهشون اموزش داده شده انجام میدن..پحالا پیش ...

مشاوره بردیم فایده نداره 

از لحاظ تربیت خانوادگی بهتون بگم ک ما ۳ تا بچه ایم من و برادرم باهم خوبیم با اینکه تفاوت سنی زیادی دادیم و کل خانواده هیچ مشکلی نداریم 

اما خواهر من ار وقتی ک ب دنیا اومد همین مشکل و داره 

خدا نکنه بهش بگیم ظرف غذایی ک خوردی و گذاشتی بالای سرت و بر دار بذار تو ظرفشویی 

انقدر نفرین میکنه انقدر جیغ میزنه و فحش میده ک حد و حساب نداره 

مشاوره بردیم فایده نداره از لحاظ تربیت خانوادگی بهتون بگم ک ما ۳ تا بچه ایم من و برادرم باهم خوبیم ب ...

شاید مشکل از مغز و اعصابه..باید ببریدش دکتر..چون واقعا هم خودتون اذیت میشین هم بچه گناه داره.اون خودش نمیفهمه ولی خیلی رو آیندش تاثیر میزاره!

چیست دریا؟چشم پر اشک زمین!در نگاهش آرزویی ته نشین...