2777
2789

من که اصلا در طول روز بهش پیام نمیدم تا اینکه خودش از سر کار بیاد و بم پیام بده

ولی وقتی بم اهمیت نمیده بش میگم چرا اینجوری میکنی چرا سردی چرا کم پیام میدی

از طرفی یماه پیش میخواستم باهاش کات کنم زد زیر گریه نزاشت برم

ولی از طرفی هم با رفتاراش میرینه بهم هر دفه

مثلا تو جنگ حس میکنم منو بلاک کرده بود و میگف انتن نیست

چون با یه سیم دیگه بش زنگ زدم گوشیش گرفت فقط با دوتا سیم خودم نمیگرفت😭.

هر وقت زنگ میزنه زودی جوابش میدم

نمیدونم چی باعث شده ازم سرد شه

ایا من اویزونم؟؟؟اگر من اویزونم بگید چیکار کنم درس شه؟

رفتارش خیلی سمیه تمومش کن قبل اینکه روح و روانت نابود نشده

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم زیاد علاقه ای نداره اگه خودت احساس اویزون بودن میکنی کات کن قرار نیس بهت حس ناکافی بودن بده 

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

آره حس میکنم آویزون نه ولی چون باهاش برخورد نمیکنی اینجوری میشه اگر وقتی که یکبار جوابتو نداد جوابشو ندی یا سرد برخورد کنی میفهمه برا خودت ارزش قائلی تکرار نمیکنه

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️

اره حس اویزون بودن میکنم😞 به ناراحتی من اهمیتی نمیده

پس چراا تا الان موندی باهاش😐مریضه میخواد اذیتت کنه 

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.