2777
2789
عنوان

خورشت کرفس به این خوشمزگی

248 بازدید | 37 پست

چرا بعصیا دوست ندارن 

بخدا ما وقتی غذا خورشت کرفس باشه قبل نهار هممون یه کاسه کوچولو ناخنک میزنیم میخوریم

یا مثلا بعضیا چطور دلشون میاد پیازداغ نمی‌ریزن رو اش ؟؟

یا مثلا بعصیا چطور خورشت بادمجون و کشک بادمجون به اون خوشمزگی رو نمیخورن ؟؟؟ مخصوصا با سبزی خوردن و نون سنگک تازه و کشک محلی 

یا مثلا آبگوشت به اون خوشمزگی چطور بعضیا خوششون نمیاد ؟؟؟ مخصوصا با سبزی خوردن ، دوغ، ترشی و پیاز و نون سنگک تازه 

یا مثلا لوبیا پلو به اون خوشمزگی چطور دوست ندارین مخصوصا با سالاد سیرابی و دوغ 

یا مثلا فلافل چطور دوست ندارین مخصوصا با نوشابه سیاه و سس گوجه 

یا مثلا لش رشته چطور دوست ندارید مخصوصا با سیر داع نعنا داع و پیاز داع فراوان 

یا مثلا کله بچه چطور دوست ندارید مخصوصا با سیر رنده شده خام و سرکه و نان سنگک کندی تازه 

یا مثلا آبدوغ خیار با گردو و کشمکش و دوع خوشمزه 

واقعا چطور دلتون میاد

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کله بچه میخورید شما؟😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من عاشقشم.چون به سبک خودم درست میکنم و یکم سبزی قرمه هم میزنمو مثل قرمه سبزی سبز میشه رب نمیزنم و گاها لوبیاهم میزنم.ما ابنجوری دوست داریم.

خورشت کرفس قرمز نمیخورم اصلا

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

همه ی اینایی که گفتی رو خیلی دوست دارم.... فقط اون کله بچه رو نفهمیدم چیه؟؟؟؟ 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....