2789
عنوان

شغل بازیگری

431 بازدید | 14 پست

دوستان من به بازیگری خیلی خیلی علاقه دارم استعدادشم دارم ۵ ساله تو فکرشم

به نظرتون برم دنبالش؟ دانشگاه شو برم یا آموزشگاه برم برای یادگیری؟ یا از تئاتر شروع کنم؟؟؟

بعد یه سوال دیگه راست میگن که برای اینکه وارد فیلم بشی باید به کارگردان باج داد؟؟ یا بازیگر سالم هم پیدا میشه و می‌تونه پیشرفت کنه؟ فقط به خاطر این مسئله دودلم نمی‌دونم چیکار کنم

و اینکه چقدر هزینه برای این کار نیازه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جا باج و پارتی هست

اگه واقعا علاقه داری و می‌دونی تا تهش هستی برو دنبالش

به نظرم آموزشگاه معتبر برو که همه بشناسنش و دانشگاهشم بری خیلی خوبه از اونجا راحت تر میری تو تئاتر

همه جا باج و پارتی هستاگه واقعا علاقه داری و می‌دونی تا تهش هستی برو دنبالشبه نظرم آموزشگاه معتبر بر ...

یعنی کلاس های تئاتر رو درحال حاضر شرکت نکنم؟ یه ۴۰۰ میلیونی دستم هست به نظرتون میتونم باهاش به جایی برسم؟

🥲 به نظرتون تو محیطش می‌تونه آدم سالم بمونه و کار کنه؟

چرا که نه من واقعا خود بازیگری رو دوست داشتم یعنی دوست داشتم از پایه اصولی یاد بگیرم خصوصا از تئاتر دیگه نشد 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

چرا که نه من واقعا خود بازیگری رو دوست داشتم یعنی دوست داشتم از پایه اصولی یاد بگیرم خصوصا از تئاتر ...

و اینکه یه سوال دیگه از تئاتر شروع کنم بعد برم کلاسای بهتر و....؟

دانشگاه هم رشته بازیگری بخونم تاثیری داره تو پیشرفت؟

و اینکه یه سوال دیگه از تئاتر شروع کنم بعد برم کلاسای بهتر و....؟دانشگاه هم رشته بازیگری بخونم تاثیر ...

نمیدونم گلم گفتم واسه خودم پیش نیومد دیگه علیرغم اینکه دوست داشتم تحقیق کن راه اصولیش کدوم بهتره جواب میده 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌