2777
2789
عنوان

قلمچی یا ماز

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 36 پست
اهان پس نظرتونه من قلمچی ثبت نام کنم؟ به نظرتون ماز که سخت تره میده باعث نمیشه بیشتر تلاش کنیم؟ یا ن ...

اره قلم چی 

گول خدمات ماز رو نخور همش این کلاس سالیانه و فلان و بهمان 

کلاس دیدن بزرگ ترین اشتباهییه که میشه کرد چون دیگه دانش اموز تبل میشه تست نمیزنه همش فیلم میبینه 

در واقع یه حس کاذب یادگیری بهت میده

واسه سوال سختم نه اصلا کی گفته بهتره؟ کنکور نصف بیشتر سوالاش متوسط و اسونه 

تو باید سوال استاندارد حل کنی

ماز واسه زیستش امسال یه سوالایی داده بود که مثلا دریچه بین روده بزرگ و باریک  دایره های دورش متحد المرکز نیستن ولی واسه سوراخ اپاندبس دایره های دورش متحد المرکزن

خب مشخصه تو بری همچین سوالایی رو ببینی اعتماد به نفست نابود میشه در ضمن صد سال تو کنکورم نمید

ماز رو اگه خواستی ببینی فایلاش تو کانالا هست دیگه از خودت بعد دی بگیرشون 

من دو سال پیش اصل ثبت نام ۷ تومن البته واس من عادی بودکلاس ریاضی ۳ و نیمکتاب ها ۲کلا یه سال رفتمکلا ...

کلاس ریاضی و کتاب ها و پشتیبان اجباری نیست 

هیچ کسیم نمیاد این همه مشاور کنکورو ول کنه بره بچسه به پشتیبان قلم چی که هیچی حالیش نیست:/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره قلم چی گول خدمات ماز رو نخور همش این کلاس سالیانه و فلان و بهمان کلاس دیدن بزرگ ترین اشتباهییه ک ...

ممنونم واقعاا عزیزم دستت درد نکنه💕 

حتما قلمچی ثبت نام میکنم 

ببخشید سوال دیگه بپرسم میتونین جواب بدین؟ خیلی شرمنده🤦🏻‍♀️💕

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
عزیزم کانال کنکوری دارم تو ایتا که خواب و بیداری و ساعت مطالعه و تعداد تست ثبت میکنیم ولی کاناله!گرو ...

بله حتما لینک شو بدین عضو میشم

بله حتما لینک شو بدین عضو میشم

درخواست دوستی بفرست تا فراموش نکنم روز آخره که سایت هستم دارم عضو جدید اضافه میکنم....

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

هزینه آزمون نمیخواد بدی بزن تو گوگل آزمون های قلم چی همون روز آزمون ساعت ۷ صبح سوال ها رو میذاره و عصر هم جوابش میاد ....برنامه آزمون ها و منابع رو هم برو تو سایت قلم چی دانلود کن تا بدونی هر دو هفته چه آزمونی داری .....برای ماز هم همین هست .....همش هم رایگان نمیخواد بری آموزشگاه ها پول بدی به جاش کتاب بخر و بخوان

هزینه آزمون نمیخواد بدی بزن تو گوگل آزمون های قلم چی همون روز آزمون ساعت ۷ صبح سوال ها رو میذاره و ع ...

متاسفانه شخصیتی دارم تا زور بالا سرم نباشه کاری انجام نمیدم🤦🏻‍♀️💔 چن بار تصمیم گرفتم این کار کنم اما نتونستم