اهان خیلی ممنونم بابت راهنمایی منم قلمچی رو میخوام ولی میگن تقلب زیاد میشه ولی خب ثبت نام کنم حضوری ...
قلمچی فقط پوله پووووول
یه جور ظاهر سازی میکنن که باید پول زیاد خرج کنی تا قبول شی در حالی که دوستم با ۳۰ م و سهمیه قبول نشد
در کل خاطره خوبی از قلمچی ندارم
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
اخه قلمچی آزموناش مگه چقدرن؟ من قلمچی هم ثبت نام کنم هیچ کدوم از کتاباش رو نمیگیرم فقط آزمون
من دو سال پیش
اصل ثبت نام ۷ تومن البته واس من عادی بود
کلاس ریاضی ۳ و نیم
کتاب ها ۲
کلا یه سال رفتم
کلا ۱۲ تومن شد البته فوقالعاده ها گرونن
پشتیبانم خوب نبود هعی منو نا امید می کرد و بشدت پولکی
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
ماز خودمم پشتم امسال میرم ماز چون قلم چی بالاتر از کنکور میاره
عزیزم تو ایتا کانال کنکوری دارم امسال پشت میمونم و پارت گذاری و ثبت خواب و بیداری و...آنجا میدم اگه دوست داشتی عضویت کنم.....ولی کاناله گروه نیست!
دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمیدانم چه حکمتیست...انتظار میرفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋
نه شهر ما ماز حضوری نیست حتما ممنونم بابت راهنمایی
عزیزم کانال کنکوری دارم تو ایتا که خواب و بیداری و ساعت مطالعه و تعداد تست ثبت میکنیم ولی کاناله!گروه نیست!اگه دوست داشتی عضویت کنم
دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمیدانم چه حکمتیست...انتظار میرفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋
عزیزم اوکی هست درخواست دوستی بده تا فراموش نکنم تا پایان امشب لینک برات فرستاده میشه چون دارم چند عضو دیگه هم اضافه میکنم از همین نی نی سایت
امیدوارم سال دیگه این موقع از خودم راضی باشم و واسه هدفم صد خودمو گذاشته باشم✨(داروسازی💊🤍)علاقه مند به رشد فردی و انرژی مثبت🤍وطن ای هستی من؛ شور و سرمستی من…جلوه کن در آسمان؛ همچو مهر جاودان!🧚🌱ایرانم قوی بمان:)🤍🌱✨