2777
2789
عنوان

قلمچی یا ماز

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماز ولی برای امسال آزمون جدا فعال نکردن. کل آزمون ها و کلاس هارو یه پکیج کردن که ۱۰ تومن پولشه :/امی ...

اره دیدم دوستم میگف پارسالم اون جوری بود بعد اومدن آزمون جداگانه هم ثبت نام کردن

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
اهان خیلی ممنونم بابت راهنمایی منم قلمچی رو میخوام ولی میگن تقلب زیاد میشه ولی خب ثبت نام کنم حضوری ...

قلمچی فقط پوله پووووول

یه جور ظاهر سازی میکنن که باید پول زیاد خرج کنی تا قبول شی در حالی که دوستم با ۳۰ م و سهمیه قبول نشد

در کل خاطره خوبی از قلمچی ندارم

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

قلمچی فقط پوله پووووولیه جور ظاهر سازی میکنن که باید پول زیاد خرج کنی تا قبول شی در حالی که دوستم با ...

اخه قلمچی آزموناش مگه چقدرن؟ 

من قلمچی هم ثبت نام کنم هیچ کدوم از کتاباش رو نمیگیرم فقط آزمون

قلم چی من امسال هم ماز دادم هم قلمچیماز خیلییی سخت تر از قلمچیه بعد اصن اعتماد به نفستو به کل نابود ...

اهان پس نظرتونه من قلمچی ثبت نام کنم؟ 

به نظرتون ماز که سخت تره میده باعث نمیشه بیشتر تلاش کنیم؟ یا نه

اخه قلمچی آزموناش مگه چقدرن؟ من قلمچی هم ثبت نام کنم هیچ کدوم از کتاباش رو نمیگیرم فقط آزمون

من دو سال پیش 

اصل ثبت نام ۷ تومن البته واس من عادی بود

کلاس ریاضی ۳ و نیم

کتاب ها ۲

کلا یه سال رفتم

کلا ۱۲ تومن شد البته فوق‌العاده ها گرونن

پشتیبانم خوب نبود هعی منو نا امید می کرد و بشدت پولکی

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

اهان خیلی ممنونم بابت راهنمایی منم قلمچی رو میخوام ولی میگن تقلب زیاد میشه ولی خب ثبت نام کنم حضوری ...

اگه شهرتون ماز حضوری نیست که صددددد برو قلم چی 

ازمون حضوری و مجازی اصلاااا باهم قابل قیاس نیستن

مازم تقلبش زیاده لو نمیدن میگن نه تقلب نداره

در ضمن تو به درصدت نگاه کن نه ترازت 

من دو سال پیش اصل ثبت نام ۷ تومن البته واس من عادی بودکلاس ریاضی ۳ و نیمکتاب ها ۲کلا یه سال رفتمکلا ...

اهان ممنونم بابت راهنمایی 

اگه شهرتون ماز حضوری نیست که صددددد برو قلم چی ازمون حضوری و مجازی اصلاااا باهم قابل قیاس نیستنمازم ...

نه شهر ما ماز حضوری نیست 

حتما ممنونم بابت راهنمایی 

ماز خودمم پشتم امسال میرم ماز چون قلم چی بالاتر از کنکور میاره

عزیزم تو ایتا کانال کنکوری دارم امسال پشت میمونم و پارت گذاری و ثبت خواب و بیداری و...آنجا میدم اگه دوست داشتی عضویت کنم.....ولی کاناله گروه نیست!

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

نه شهر ما ماز حضوری نیست حتما ممنونم بابت راهنمایی

عزیزم کانال کنکوری دارم تو ایتا که خواب و بیداری و ساعت مطالعه و تعداد تست ثبت میکنیم ولی کاناله!گروه نیست!اگه دوست داشتی عضویت کنم

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

عزیزم تو ایتا کانال کنکوری دارم امسال پشت میمونم و پارت گذاری و ثبت خواب و بیداری و...آنجا میدم اگه ...

مرسی عزیزم برام لینک بفرست

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

مرسی عزیزم برام لینک بفرست

عزیزم  اوکی هست درخواست دوستی بده  تا فراموش نکنم تا  پایان امشب لینک برات فرستاده میشه چون دارم چند عضو دیگه هم اضافه میکنم از همین نی نی  سایت

قلم چی ثبت نام کن چون حضوریه

ماز هم دانلود کن تو خونه بده

امیدوارم سال دیگه این موقع از خودم راضی باشم و واسه هدفم صد خودمو گذاشته باشم(داروسازی💊🤍)علاقه مند به رشد فردی و انرژی مثبت🤍وطن ای هستی من؛ شور و سرمستی من…جلوه کن در آسمان؛ همچو مهر جاودان!🧚🌱ایرانم قوی بمان:)🤍🌱✨