2777
2789

من امروز آخرین روزی هست که سایت هستم

یه کانال کنکوری تو ایتا دارم

عزیزان

🫀من مشاور نیستم و ۱۴۰۵ سال دوم کنکورم میشه

🫀من صرفا تجربه و منابع رو براتون توضیح میدم

🫀هر شب نظر سنجی گذاشته میشه جهت اینکه چند ساعت درس خوندید و چه تعداد تست زدید این طوری دیگه با رقبا خودتون رو می‌سنجید

🫀این کانال هست نه گروه!چت مانع درس خوندن میشه

🫀پارت گذاری ساعتی درسی انجام میشه برای اینکه با کمال گرایی مقابله کنید...در اصل شکست کمال گرایی عامل موفقیت....۹۰ درصد کنکوری ها علی الخصوص سال اولی ها درگیر کمال گرایی میشن

🔴اگر دوست داری عضو کانال شی درخواست دوستی بده شمارت رو بده عضو شی!

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال نخوندی؟

استمرار نداشتم

مشکل جسمی هم داشتم که خداروشکر الان بهترم

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

امسال پشت یودی؟

خیر  پایه ۱۲ بودم

منم 🤝🏻خوب نخوندم اگر قبول نشم منم میام

اوکی هست

فقط من دیگه سایت نمیام😶😂

انشاالله همین امسال قبول شی🫀

منم دقیقا استمرار ایشالابهتر بشی

مرسی مهربووون