2821
2789
عنوان

فکرای سم من😂

210 بازدید | 16 پست

تاریخ پریودی مامانم همیشه دستم بوده از وقتی که فهمیدم پریودی چی هست و...

هر وقت پریودش عقب میفتاد فکر می کردم حامله هست و کلی استرس می کشیدم 🤣🤣🤣

مامانم سال هاست ورزش می کنه پیاده روی و...به خاطر زندگی سالمش هنوز یائسه نشده چند هفته پیش دکتر بودیم بهش گفت هنوز هم می تونی باردار بشی

سه روز حالت تهوع داشت و پریودش عقب افتاده بود به نامزدم پیام دادم گفتم بدبخت شدم مامانم حامله هست😅😅😅بماند که کلی مسخره کرد 

تا اینکه دیروز عصر گفتم مامان تورو خدا اون بچه اذیت میشه با خواهرش ۲۴ سال تفاوت سنی داشته باشه چرا حواست نبود گفت خاک توو سرت با اون فکرات مسموم شده بودم🤣🤣🤣

هر وقت حالت تهوع داره همیشه احتمال حاملگی دادم😅

🤦🤦🤦🤦🤦🤦

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب چرا هر چیزیو به نامزدت میگی .

چرا مسخرت کرد؟ تفکرتو مسخره کرد یا حامله شدن مامانتو؟

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

من رو

آها خب مشکلی نیس😂

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

😐.

ناراحت نشیا اصلاطبیعی نیست 

این چیزاخصوصی بین پدرومادره بهتره بچه هادخالت نکنن

بعدم اصلامامانت بچه هم بخوادبه خودش وبابات مربوطه نه توونامزدت 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من بدبخت وقتی پریودم عقب می افتاد میگفتم حاملمم شنیده بودم پریود نشی یعنی حامله ای😂😂😂😂

منم کوچیک بودم حتی گریه کردم که حامله ام 13 سالم بود😂😂😂😂

😐.ناراحت نشیا اصلاطبیعی نیست این چیزاخصوصی بین پدرومادره بهتره بچه هادخالت نکننبعدم اصلامامانت بچه ...

عزیزم جدی نگیر تاپیک فان بود راجب طرز فکرم نامزدم من رو مسخره کرد که احتمال حاملگی میدم بعدشم به عنوان یه دختر 24 ساله می تونم راجب خانواده ام نظر بدم این طور نیست که اونا چون دوست دارن بچه بیارن گرچه تاپیک فان بود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز