2777
2789

بگو

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بز

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اون قسمت زیر لابیا ها مثل لابیا باد کرده قرمز شده خطر ناکه؟ دلیلش چیه؟البته بگم ماه پیشم لیزر رفتم م ...

خارش هم داری؟

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

مجردی؟

اگه متاهلی شاید دیشب زیاد فشار اوردی باد کرده نگران نباش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
گفتم ممنون

بفرمایید خوشچلم برات از هوش مصنوعی پرسیدم:

قرمزی و تورم در ناحیه زیر لابیا، به‌ویژه اگر بعد از لیزر اتفاق افتاده باشه، می‌تونه **عارضه‌ای شایع و معمولاً موقتی** باشه. اما بسته به شدت علائم، مدت زمان باقی‌ موندن اون، و وجود علائم همراه مثل درد شدید، ترشح، یا خارش، ممکنه نیاز به بررسی جدی‌تر داشته باشه.

### دلایل احتمالی قرمزی و تورم زیر لابیا بعد از لیزر:
1. **واکنش التهابی طبیعی به لیزر**: لیزر باعث تحریک بافت و گشاد شدن عروق خونی می‌شه که می‌تونه منجر به قرمزی و تورم موقت بشه.
2. **خشکی یا حساسیت پوستی**: پوست ناحیه تناسلی بسیار حساسه و ممکنه به گرما یا مواد مراقبتی بعد از لیزر واکنش نشون بده.
3. **عفونت سطحی یا قارچی**: اگر ناحیه به‌درستی تمیز نشده باشه یا لباس تنگ پوشیده باشی، احتمال عفونت هم وجود داره که خودش رو با قرمزی، تورم و گاهی خارش یا ترشح نشون می‌ده.
4. **آسیب به بافت یا بخیه‌های پنهان (در صورت لابیاپلاستی)**: اگر لیزر برای جراحی زیبایی مثل لابیاپلاستی بوده، تورم ممکنه تا چند هفته باقی بمونه و نیاز به مراقبت خاص داشته باشه.

### چه زمانی باید نگران بشی؟
- اگر **درد شدید**، **ترشح چرکی یا بدبو**، یا **تب** داری.
- اگر تورم **بیش از ۷ تا ۱۰ روز** باقی بمونه یا بدتر بشه.
- اگر پوست ناحیه **پوسته‌پوسته، زخم یا دچار تغییر رنگ** شده باشه.

### پیشنهاد من:
- از **کمپرس سرد** استفاده کن (نه یخ مستقیم).
- لباس زیر **نخی و آزاد** بپوش.
- از **صابون‌های عطردار یا ژل‌های شست‌وشوی قوی** استفاده نکن.
- اگه علائم ادامه‌دار یا شدید شدن، حتماً به پزشک زنان یا متخصص پوست مراجعه کن.

اگه خواستی، می‌تونم راهکارهای خانگی یا دارویی ملایم برای کاهش التهاب هم بهت بگم. دوست داری؟