2777
2789
عنوان

آی وی اف منفی

162 بازدید | 13 پست

سلام و وقت بخیر

من مشکلی دارم که خواستم در میون بذارم که اگه کسی هست که مشکلش مثل منه و حل شده راهنماییم کنه.

من سه ساله ازدواج کردم ولی طبیعی باردار نشدم چون اصلا تخمک ندارم،مجبور شدم تخمک اهدایی بگیرم و از پارسال تا الان دوبار آی وی اف کردم و منفی شده، به دلیل نامشخص، دکترم گفت شاید مشکل خود ایمنی داری و رحمت جنین رو پس میزنه، خواستی برای آی وی اف دوباره قبلش آمپول آی وی ای جی بزن،خواستم بدونم کسی هست این مشکل رو داشته و درمان شده یا این آمپول رو زده؟ 

و اینکه من خیلی تو این مدت نذر و نیاز کردم، الان ماه محرم هست، ذکر یا دعایی یا نذری میدونید که من انجام بدم و به خواست خدت منم باردار بشم امسال؟ ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرجا میری رویان نرو برو کلینیک خصوصی من به این فامیلمون گفتم گفت دیگ جوابگو هزینه ها نیستم نمیتونم د ...

منم واقعا خیلی تا الان هزینه کردم مطب خصوصی اتفاقا رفتم کارم رو هم مرکز خصوصی انجام دادم با دکتر خوب ، اما دوبار منفی شدم، شوهرم هم عاشق بچه هست، بعد از دومین بار که منفی شدم خیلی خودشو باخت، نمیدونم تا حدی که شاید تو ادامه زندگی با من به مشکل بربخوره

فقط از خدا خواستم به حق همین ماه عزیز اول حاجت همه بعد من رو بده

عزیزم من هم قراره بزودی اگه خدا بخواد ای وی اف کنم خیلی میترسم ولی امیدم به خداست اگه خدا آزمون قبول کنه امروز با همسرم روزه گرفتیم به نیت بچه دار شدن خودمون وهمه اونایی که منتظرند ،،اگه لایق باشیم حتما به شما هم دعا میکنیم چون می‌دونم خیلی سخته تحمل این روزها،،

منم واقعا خیلی تا الان هزینه کردم مطب خصوصی اتفاقا رفتم کارم رو هم مرکز خصوصی انجام دادم با دکتر خوب ...

میگن روز اول محرم دعا کنی بچه بخوای و روزه بگیری خدا بهت میده بدون شک