2777
2789
عنوان

بابام به زور بردتم دهات

578 بازدید | 47 پست

خسته شدم بچه ها دیشب حرکت کردیم یادم نیست کی اومدیم از خستگی غش کردم حالا اینجا اینترنت بد میگیره خیلی بد بچه ها ما پارسان تابستون داخل دهات خونه گرفتیم حالا اون موقعه نرفتم امسال می‌خواستیم بریم که من نمیخواستم جنگ شد حالا درست شده به زور منو برده اینجا شلوغه بخاطر محرم اصلا من کار دارم کلاس قرار بود برم میگه حالا بعدا میریم میدونم نمیره میگم خب من برم نمیزاره اینجا رفتم مغازه نوار بهداشتی نداره اینترنت که کلان خرابه چه کنم باشگاه و آرایشگاه هم نداره از دیشب میخوام بیام بگم نت درست نیست

🚫با احترام درخواست دوستی برای پسران و آقایون پذیرفته نمیشود🚫

اینقد معتاد ب گوشی نباس و اینقر غر نزن.نوار بهداشتیو دیک خودت باید مبخریدی از قبل تو کیفت میدذاشتی . غر زدن نداره که . یکم‌خواب ایتراخا کن بیرون دور بزن کتاب بخون  اهنگ‌گوش بده

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق روستامونم ماهی یه بارمیریم اینقدکیف میده

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

اینقد معتاد ب گوشی نباس و اینقر غر نزن.نوار بهداشتیو دیک خودت باید مبخریدی از قبل تو کیفت میدذاشتی . ...

نمیدونستم نوار نداره که  کلان مشکل بزرگی نیست نوار میتونم آنلاین بخرم مشکلم اینه میخوام برگردم نمتونم

🚫با احترام درخواست دوستی برای پسران و آقایون پذیرفته نمیشود🚫