تروخدا بخونین زنه داره همش پیام میده خسته شدم
چند تا تاپیک زدم اولیش که گفتم مشتری وسیله هامو خرید برد ۳ونیم گذاشته بودم گفت ۳بده گفتم نه ۳و۳۰۰ گفت نه ۳ راضی باش گفتم کمه ۳و۳۰۰ بزن گفت نه و برداشت برد و همون ۳زد
فرداش گفت گرون دادی میخوام پس بدم وقتی گفتم پس نمیگیرم پاشد اومد وسایلامو گذاشت حیاط یه تومنشو پس دادم گفتم سوپ خوری و شیرینی خوری بمونه بقیه رو ببر نبرد
بقیه پولشو گفتم مشتری پیدا شد میدم
دوباره فرداش ۲۰ ،۳۰ بار زنگ زد و اومد جلو در زنگ همسایه هارو زد که من میخوام دوباره جنسارو ببرم گفتم سوپ خوری رو میخای؟گفت آره گفتم ۱تومنو بزن پول سوپ خوری و پیاله هاش بیا ببر
بردنی گفت شیرینی خوری کو گفتم فروختم گفت پولشو بزن
گفتم من پول تک تک وسایلارو گفتم ۳.۵ تومن میشد تو ۳تومن ریختی پول شیرینی خوری هارم اصلا حساب نکرده بودم و پیامم دادم بهت سوپ خوری و پیاله هاشو میدم ۱تومن اگه میخوای بزن گفت نه باید تلفنی میگفتی وووو
برداشت برد همین که رسید خونه تا الان ۱۰تا پیام داده که پول شیرینی خوری هامو بزن
گفتم سوپ خوری رو بردار بیار من ۱تومنی که زدی زو میزنم دوباره گفت همه رو میارم باید کل پولمو پس بدی
خانما هم کلی اذیت شدم هم پای همسایه هارو کشید وسط ۴روزه زندگی برام نذاشته صبح بیدار میشه تا عصر یسره زنگ میزنه یروز میخوام یروز نمیخوام اول تاپیک زدم گفتم مشتری میگه پس میدم گفتین بلاک کن بگو پس نمیگیرم ۳بار اومد جلو در
میدونم راحت ترین کار اینه همه رو پس بگیرم پولشو بندازم جلوش ولی پس اینهمه اذیتی که شدم چیه
۴روز کامل وقتمو گرفت اعصاب برام نذاشت انقدر منو معطل کرد دم در اومدم تو دیدم بچم تو شلوارش دستشویی کرده انقدر تو این چند روز زنگ زده تو عمرم کل تماسام این همه نبوده