2821
2789
عنوان

قهره باهام 💔

242 بازدید | 40 پست

عزیز ترین آدم زندگیم باهام سر موضوعی قهر کرده تقریبا ده روزی میشه 

پیام میدم بهش فقط سین می‌کنه جواب نمی‌ده اصلاااا 

همون موقع سین می‌کنه ها انگار منتظر باشه ولی اصلا جواب نمی‌ده 

دیروز کلافه شدم هرچی دلم خواست گفتم بعدم گفتم نمیخای بلاک کن از همه جا و برو لطفاً 

دوباره سین کرد جواب نداد ولی بلاک هم نکرد 

چهار پنج بار ازش خواستم بلاک کن و برو آخر سر بلاک کرد 

از اینستا ولی بلاک نکرده استوری هامو میبینه 

چیکار کنم پیام بدم باز ؟ خیلی دلم براش تنگه😭

اون دنبال بهونه بوده کلا عزیزم 

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

صادقانه براش بنویس دلم خیلی تنگه برات

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

جدی🥲؟

اره وگرنه ادم کسیو ک دوست داره راحت نمیذاره کنار 

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

صادقانه براش بنویس دلم خیلی تنگه برات

همه جوره براش نوشتم همههه جورهههه

انگار سنگ شده باشه 

فقط یه مشکلی برام پیش اومده بود سین ک کرد بعدش اومد دقیق پرسید چی شده و اینا بعدم گف تقصیر خودته می‌ذاری ازت سواستفاده کنن

قهرشم برا همینه

همه جوره براش نوشتم همههه جورههههانگار سنگ شده باشه فقط یه مشکلی برام پیش اومده بود سین ک کرد بعدش ا ...

خب چرا میذاری اذیتت کنن ؟ نمیخوای درست بشی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اره وگرنه ادم کسیو ک دوست داره راحت نمیذاره کنار

دقیقااا 

خودش تاحالا انقد اذیت کارایی کرده و هرکسی بود به تفم نمینداخت تو صورتش 

ولی من باز پذیرفتنش با آغوش باز