2821
2789
عنوان

گوشیم چشه🙄😬

72 بازدید | 8 پست

بابام واسه پارسال برا اولین بار واسم گوشی سامسونگ خرید. خیلی زود شارژ می گرفت. 

بعد چن ماه که یه کاری کردم آب توش افتاد و همش شارژ زدنی ارور میده آب توشه، سشوار بهش ۱ ساعت زدم، میگه گوشی داغ شده. گذاشتم سرد شه

حالا دیگه نمیگه آب توش هس ولی کند شارژ می کنه

به نظرتون به خاطر آب توشه؟ البته فکر نکنم چون قبلا هم یه کم ریخته بود ارور داد سشوار زدم خوب شد ولی حالا انگاری آب زیاد ریخته بود و سشوار هم زیاد گرفتم

چیکار کنم با سرعت قبل شه شارژ بگیره؟

بده گوشی فروشی.آب رفته توش باتریش خراب شده تو با خیال راحت نشستی سشوار دستت گرفتی خشکش کردی؟ 

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر تعمیرات موبایل یعنی چی با سشوار خشک کردی 😑🙄

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

سشوار نباید میگرفتی باید میزاشتی توی برنج خشک...ببرش تعمیرات گوشی

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

گذاشتم تو برنج خشک دیگه نمیگه آب توشه فقط شارژ کردنش مثل قبل نیس

آها...اگر زود هم شارژ خالی میکنه ببرش تعمیر 

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

شارژ نرمال خالی می کنه تنها چیزی که هس شارژر میرنم کند شارژ می گیره فقط

باطریش مشکل دار شده بهتره یه نشونیش بدی