2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاین خیلی ضروریه

343 بازدید | 46 پست

سلام خبر دارین که خواستگاریم ب هم خورد و عشق ۷سالم نابود شد.الان با ی نفر آشنا شدم که یک بار جدا شده.سنش کمه زیر ۳۰هست و باهاش ک صحبت کردم خانمش خیلی طالب آزادی بوده و بی حجاب بخاطر همون جدا شدن.مغازه لوازم آرایشی داره و میگه خونه هم میتونم جور کنم بخرم.نمیدونم خانوادم احتمال ۹۰درصد مخالفت میکنن.اما بنظر پسر خوبی میاد و یکم هم فکر میکنم مثل خودم حساسه ب اینکه با نامحرم چطور حرف بزنی و پوششت چطور باشه.. حالا نمیدونم چیکار کنم؟ خانمایی کن با مطلقه ازدواج کردین تجربتون چیه؟ خوبه یا نه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم کمی باید محتاط تر بود تو رابطه با اینجور مردها. چون رابطه قبلی داشتن و خیلی چیزها براشون تازگی نداره . 

از اونجا که ادمها ایده آل نیستن ممکنه بر اساس رفتارهای همسر قبلیش راجع به شما پیشداوری کنه.

۱۹سالگی ازدواج کرده بوده بی تجربه بوده و دختره هم از اون کله شق ها بوده و بی حجاب

ببين تو اينا رو از زبون پسره فقط داري ميشنوي !

دختره هم حرف ها واسه گفتن داره !!!

همه تقصيرا رو مي اندازن گردن طرف مقابل كه اون بد بود من خوبم 😏😏😏

ولي اگه واقعا خوشم مي اومد ازش واسم مهم نبود اينكه قبلا جدا شده

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊

مطلقه بودن که جرم نیست اما زنگ خطره که بتید دوبرابر یک انسان عادی همه جوانب رو بسنجی 

خیلی سخته عشق هفت سالت به سرانجام نرسه اما یادت باشه این یه ضربست نه شکست برای شما...

تو زندگی قبلی اون اقا قطعا هردو طرف مقصر بودن اما ممکنه گاهی چیزی که برای نفر قبل سختگیری بوده مثلاااا برای شما ایده ال باشه ... باید تحقیق کنی ، یمدت خودت محکش بزن و رابطه داشته باش اما وابسته احساسی سعی کن نشی تا پای خانواده ها بیاد وسط و اونام تحقیق کنن اما زیاد طولش نده  شش ماه خوبه

2790
2778
2791
2779
2792