با زن برادر خودش (حالا اصلا برادر هم نداره)..بعد وقتی من فهمیدم گفتم چی داشت که من نداشتم جلوم با زنه کارو دوباره اجرا کردن همش هم میخندید و عین خیالش نبود ب معنای واقعی کابوس بود..زنه همه اجزای جنسیش بزرگ بود واقعا قشنگ بود واسه من همش کوچیکه ..نمیدونم این چه خواب مزخرفی بود آنقدر حالم بده که انگار واقعی بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک کنم چون خیلی به کمبود های اندام خودت فک میکنی دائم چنین خوابی دیدی
درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…
ول کن خواب بوده دیگه انقدر ذهنت درگیر این چیزا نکن خوابا که همیشه واقعی نیستن!😑
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
نه اصلا به این فکر نمیکنم ..فقط دیروز یکم زیاد بیرون بود که اصلا ربطی به اینکه بخواد خیانت کنه هم ند ...
اره شایدم
اخه وقتی نوشتی از اون بزرگ بود و از خودت کوچیک فک کردم برات چالش و همیشه بهش فک میکنی که خواب این مدلی دیدی ...
من خوابای بدتر از اینم دیدم . حساس نباش عزیزم
درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…
منکه هر بار خواب دیدم یعنی شوهرم میخواسته ی کارایی بکنه همیشه خواب ما خانوما بهمون هشدار میده
شک ننداز تو دلش عزیزم ... یه خواب بود و تمام شده رفته ...