حلماخانمم مدیر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 352 عنوان این بی بی چک مثبته | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 33 پست سلام خانما من تو اقدامم سه شنبه باید پریود میشدم تا الان نشدمصبح بی بی چک زدم ببینید مثبته؟ 1404/04/06 | 08:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
استارتربدبخت عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3925 نه اون خاستگار خیلی دیونه بازی در میورد و خدا چقدر دوستم داشت که جور نشد و خدا یه فرشته بهم داد بجاش ... وای خداروشکر. اون خیلی داغون بود. خودتم طلسم شده بودی احتمالا که اجازه دادی بیاد خواستگاریت.بچه خواهرتم خدا معجزه کرده که زنده نمونده وگرنه معلول میشد. انشالله بچه بعدیش سلامت و تندرست باشه.بارداریتم مجددا مبارک نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله
حلماخانمم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 352 باید سه شنبه پریود میشدم البته من شنیدم تاد۳۵ روز هم ممکنه پریود بشی بخاطر همین گفتمتا دوشنبه صبر کنم
حلماخانمم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 352 وای خداروشکر. اون خیلی داغون بود. خودتم طلسم شده بودی احتمالا که اجازه دادی بیاد خواستگاریت.بچه خواه ... آره بعضی وقتا انگار آدم کور و کر میشه بچه خواهرمم حتما حکمتی داشته مرسی عزیزم ان شاءالله که بهترین ها هم برای شما
حلماخانمم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 352 آره بعضی وقتا انگار آدم کور و کر میشه بچه خواهرمم حتما حکمتی داشته مرسی عزیزم ان شاءالله که بهترین ه ... الان همسرم مثل پروانه دورم میگرده