2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بیاین

288 بازدید | 30 پست

شوهر من فیلم خارجی نگاه میکنه فیلم +۱۸ نیس سینماییه بدون سانسوره یه تیکه هاش نشون میده رابطه دونفرو 

بعد شوهرم و گفتم بیا فیلم ایرانی ببین گفت اره اینایی ک از راه گرده افشانی باردار میشن و ببینم گفتم نه اونایی ک لخت میشن و ببین بعد حالا با خنده گفت اره وای نمیدونی چه س ی ن ه ای داشت 😕😕 خب من واقعا ناراحت شدم به روی خودم نیاوردم اونا خارجی ان رنگ پوستشون باما فرق داره 

ولی خیلی بهم برخورد ، چه برخوردی باهاش داشته باشم درسته؟

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد بد😑😑بعد میگه مثبت ۱۸ نمیبینه😑

نه اخه همه ی فیلم اینجوری نیس فقط یه تیکس اونم فقط سی نه خانومه معلومه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

من باشم حساسیت نشون نمیدم ، چون همینو میگنه نقطه ضعف

من چیزی نگفتم ساکت شدم ناراحتم شدم ولی خب متوجه نشد چون به روی خودم نیاوردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عادیه😂میخواسته لجتو دربیاره. تو هم بگو مرده عجب...... داشت

😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلاااا مردا ازینکه حرص زناشون رو توشوخی دربیارن لذت می‌برند

من اولا خیلی ناراحت پیشدم و گریه میکردم الان بعد ۱۳ سال عین خیالم نیست😂 تازه بعضی وقتا شوهرم میگه فلان زنه تو فیلم خوشگل نبود من میگم چرا بابا خوبه که😂