آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بعد مامانم اومده میگه همش خوابیدی بخاطر همین کارات هسترکه کسی نمیگرتتت.
شوهر نمیکنی
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امشب کلی خونه تمیز کرده بودم. اشپز خونه کل خونه بعد مامانم اومده میگه همش خوابیدی بخاطر همین کارات ه ...
خونه رو تمیز کردم ولی بچه ها به هم ریخته بودن. کل خونه تو یک ساعت ترکونده بودن
دوست به قول خودت بی ادب آخه بی ادبی و بی اعصابی که افتخار نداره تاپیک زدن هم نداره
دنبال راهکارم.
چطور میشه سکوت کرد.
منم همینطورم متاسفانه از شدت بدبختی ضعف اعصاب گرفتیم کلا 😔
بخدا نمی تونم روی خودن کار کنم.
چندتا نفس عمیق بکش با خودت تکرار کن که این مسئله ارزش نداره من خودمو براش عصبی کنم. از فضای متشنج دور شو. سعی کن در روز پیاده روی زیاد کنی آب زیاد بخور بدنتو دهیدراته نگه دار و شربت گلاب زعفران خنک هم برای تمدد اعصاب و حفظ آرامش عالیه😍💙
ببین یه چیزی بگم تو این ماجرایی که گفتی کاملا حق با شماست مادرت خیلی توهین آمیز حرف زده یعنی چی که ک ...
میدونی من بلد نیستم حرف بزنم. بی ادب نیستم فقط صدام رو بالا می برم.
اعصابمم خورد میشه حس میکنم اضافم
دلم میشکنه کسی بگه کسی نمیگرتت من ۲۶ سالمه
صدام بالا بود یک کلمه من خونه رو تمیز کردم خخخ اصلا بلد نیستم درست حرفم رو بزنم
میدونی من بلد نیستم حرف بزنم. بی ادب نیستم فقط صدام رو بالا می برم. اعصابمم خورد میشه حس میکنم اضافم ...
نباید ناراحت بشی اصلا از این حرف. معلومه که اگه ماهم هر شب مثل بعضیا پارتی بودیم و با صدنفر میخوابیدیم و هزارجور آرایش و... میکردیم تا الان ازدواج کرده بودیم بعدم اگه ازدواج و بچه داشتن افتخار بود الان قهرمان ایران بجای مریم میرزاخانی زنای بودن که 11قلو زاییدن 😐
نباید ناراحت بشی اصلا از این حرف. معلومه که اگه ماهم هر شب مثل بعضیا پارتی بودیم و با صدنفر میخوابید ...
حساس شدم. خودم خستم از مجردی خودم.
یه خواهر ۱۴ ساله دارم ۲۴ ساعت به من چسبیده نصف شب منو بیدار میکنه الکی الکی.
همش در حال جارو زدنم تمیز کردنم ولی تو یک دقیقه خراب میشه.اون قدر میریزن.
البته زیاد نگاه گوشی هم میکنم