2777
2789
عنوان

یکم درد دل کنیم

51 بازدید | 4 پست

با خانواده ام خیلی بحثم میشه تقریباً روزی سه تا چهار بار مادر پدرم وقت دعوا جیغ میزنن و هر حرفی که میخواد خودشون میزنم تا که من میخوام حتی یک کلمه با احترام از حق خودم دفاع کنم میزنن 

هی فکر خودکشی میزنه به سرم یا فقط با هر خری ازدواج کنم از شر این زبون نفهما خلاص شم 

بابام وقتی منو مامانم دعوا میکنیم همیشه حق میده به مامانم یا منو مامانمو همیشه مقایسه می‌کنه 

اون مرده وقتی میزنم واقعا درد داره حرف منم به هیچ جا نمی‌رسه به قرآن من از اونایی که بخوان بی احترامی کنن به پدر و مادرش 

مامانم پریوده بهونه اش همینه حالا من وقتی پریود میشم اعصابم خورد میشه میگن مگه تو فقط زنی

مامانم میگه به بابات میگم با پسره تو رابطه ای قاتلت میشه از خونه بیرونم می‌کنه دعا می‌کنه با دستای خودش روم خاک بریزه

ای کاش من هیچوقت بدنیا نمیومدم

این حرف هایی هست که مامانم میگه چرا چون فقط به دانشگاه آمدم گفتم حوصله ام سر رفته 

چرا باهاشون دعوا می کنی؟ سر چیا؟ 

بی تفاوتی محض داشته باش باهاشون

نگفتی چند سالته، درستو بخون مورد خوبتو پیدا کن و ازون خونه برو

حرف خود کشی هم حتی به زبون نیار، استغفرالله

همه فکر و وقتت رو صرف خودت کن که حالت خوب باشه و آدم خوب ازدواج کنی نه اینکه دور از جون از چاله بیوفتی تو چاه

چله زیارت عاشورا که تو کامنتا نوشتن، دعا و توکل تو حال خوبت و اینده ت خیلی موثره

💍💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باهاشون دعوا می کنی؟ سر چیا؟ بی تفاوتی محض داشته باش باهاشوننگفتی چند سالته، درستو بخون مورد خوب ...

با خودم میگم ای کاش شب که می‌خوابم صبح بیدار نشم

سر اینکه گفتم حوصله ام سر رفته اینجوری میکنن کجای کدوم کتاب نوشته بنده خوب خدا بودن فقط به نماز و روزه اس که اینا اعتقاد دارن میزنن منم میتونم بزنم روم میرسه جوونم اونا پیر ولی بحث حرمته

با خودم میگم ای کاش شب که می‌خوابم صبح بیدار نشمسر اینکه گفتم حوصله ام سر رفته اینجوری میکنن کجای کد ...

دور از جون عزیزم، بدی دیگران رو واگذار کن به خدا و فکر خودت و اینده ت باش، باهاشون اصلا حرف نزن وقتی اینجورین، در حد سلام و خدافظ

💍💕