2777
2789

کی حال داره اونم مستآجری با ی نی نی ۵ماهه که میگه توفقط پیشم باش

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من تازه رفتم معاینه گف سر جاشه😑

حتما چون تازه گذاشتی واسه همینه-من فقط درد دارم ولی لک و اینها ندارم نمیدونم طبیعیه یا نه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما چون تازه گذاشتی واسه همینه-من فقط درد دارم ولی لک و اینها ندارم نمیدونم طبیعیه یا نه

دو ماهه گذاشتم...واس دردات مفنامیک اسید بخور

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...
من که امسال هیچ کار نمی کنم به شوهرم میگم بیا از اینجا بریم قبول نمی کنه هفت ساله بالای خونه پدرشو ...

چرا قبول نمیکنه؟حتما خیلی بهشون وابستس

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...