2777
2789
چرا؟توام بی حالی؟

این چند روزه آی یو دی گذاشتم از روزی که گذاشتمش همه اش درد پریودی دارم کارهای خونه رو هم بزور انجام میدم-واقعا دوسدارم خانه تکانی کنم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
منظورم همون دستمال کشیه دیواره  دیگه نکه باشلنگ بشوریم

فک کردم منظورت با شلنگ آبه😂😂😂

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چند روزه آی یو دی گذاشتم از روزی که گذاشتمش همه اش درد پریودی دارم کارهای خونه رو هم بزور انجام ...

از ای یو دی نگو ک منم کلافه ام از دستش...

منم دو ماه میشه ک گذاشتم لکه بینی اذیتم میکنه

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...
فک کردم منظورت با شلنگ آبه😂😂😂

نه بابا جان مگه خولم اخه😂😂

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
منظورم همون دستمال کشیه دیواره  دیگه نکه باشلنگ بشوریم

پیش خورم گفتم چقد تمیزه که حتی دیوارهاشم آب میکشه😂😂😂😂😂

اره شوهرم میگفت خونه تکونی خوبه تو روحیم تاثیر گذاشته گفتم چ تاثیری گفت راحت تر میتونم بخوابم😐نمیدو ...

راس میگه منم هرسال دکور خونه رو عوض میکنم ب منم روحیه میده😅

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...
پیش خورم گفتم چقد تمیزه که حتی دیوارهاشم آب میکشه😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂 عالی بودا تاحالا انقدر نخندیده بودم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
از ای یو دی نگو ک منم کلافه ام از دستش... منم دو ماه میشه ک گذاشتم لکه بینی اذیتم میکنه

دکتر به من گفت هر وقت لک داشتی نندازش پشت گوش حتما جابجا شده باید بیای معاینه ات کنم