2777
2789
من نمیخوام خونه تکونی کنممممم...😭😭😭😭 حالشو نداررررممم😣😣

همت کنی بلند بشی تمومه

خونت تمیز میشه خوشت میاد😊

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
اشکال نداره عزیزم سطحی تمیز کن یا بگو یه نفر بیاد کمکت

هعیییییی همه گرفتارن...شوهرمم سرکاره..ی پسر هفت ماهه هم دارم ک تازه داره دندون درمیاره همش میگه منو بگیر بغلت😐

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعیییییی همه گرفتارن...شوهرمم سرکاره..ی پسر هفت ماهه هم دارم ک تازه داره دندون درمیاره همش میگه منو ...

منظورم کارگر بود عزیزم؛در ضمن شما بچه کوچیک داری بچت مهم تره همون سطحی تمیز کن انشاالله تابستون حسابی تمیز میکنی

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.
انصافا اون تمیز شدنه رو دوس دارم😅

تو که بچه داری امسال سطحی تمیز کن

سال دیگه تلافی کن

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
دیوارارم بشور دیگه اینهمه کارو ک داری میکنی😉

اخه خونمون 90 متره بعد مستاجریم بعد عید باید بلند بشم عیدم میرم مسافرت بیخیال دیوازا شدم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
من با شوهرم تخت و کمد و جا ب جا کردم جارو اینا کشیدم اوج نهایت خونه تکونیم همین بود😀

خوشم اومد ازت...😂باحال بود...منم کمدارو جا ب جا میکنم...

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...

منم دوسدارم خونه تکونی کنم ولی نمیتونم😕

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
اخه خونمون 90 متره بعد مستاجریم بعد عید باید بلند بشم عیدم میرم مسافرت بیخیال دیوازا شدم

مگه دیوار هم شستن میخواد؟😓

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
خوشم اومد ازت...😂باحال بود...منم کمدارو جا ب جا میکنم...

اره شوهرم میگفت خونه تکونی خوبه تو روحیم تاثیر گذاشته گفتم چ تاثیری گفت راحت تر میتونم بخوابم😐نمیدونستم ی تخت و کمد جا ب جا کردن اینقد بهش روحیه میده😂

مگه دیوار هم شستن میخواد؟😓

منظورم همون دستمال کشیه دیواره  دیگه نکه باشلنگ بشوریم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم