2777
2789
عنوان

رشته تجربی پیراپزشکی بیایین

115 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من 20سالمه دوتا بچه ۳سالع و یک سال و نیم دارم امسال تو بزرگسالان بعد چند سال ادامه تحصیل دادم نهم و تموم کردم میخوام انتخاب رشته کنم بنطرتون چ رشته ای برام خوبه که بردارم عاشق پرستاریم یا مامایی کلا پیراپزشکی بنظرتون قبول میشم یا نه ؟س سال هم وقت دارم تا کنکور بنظرتون چ رشته ای بردارم خیلی عاشق پرستاری ایمان ولی نمی‌دونم میتونم یا نه 

بستگی به استعدادت داره عزیزم

وقت و زمانی که میتونی بخونی داره و شهری که توش زندگی میکنی و سهمیه داری یا ن

اگه حرفم باب میلت نبود ریپ نزن! حوصله بحث ندارم تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

حتما میتونی قبولی  پرستاری خیلی راحت تر شده.

ولی خب چون بچه دارید شیفت ها و اینها رو اگه میتونید هندل کنید عالیه.

به نظرم یا برید تجربی برای پرستاری اگ تحمل شیفت هارو دارید 

یا هم انسانی برای فرهنگیان که درساش زیاده و خیلی حفظی هست مشکل درست یمشه براتون پیشنهاد نمیکنم.

ولی تجربی بری  بعدا میتونی  فرهنگیان هم سال کنکورت امتحان بدی  معلمی هم عالی هست برای شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اولا که واقعا بهت افتخار میکنم که با وجود بچه و زندگی متاهلی درس میخونی و دنبال پیشرفتی به نظرم شما یه زن قوی و عالی هستی برات بهترین هارو آرزو دارم 

به نظرم ببین تو چه رشته ای میتوی موفق باشی اگه تجربی رو میتونی بخونی خب پس بیا تجربی و ادامه بده به نظرم برای شما رشته ها سبک تر بهتره مثلا اگه فرهنگیان بنویسد و معلم زیست یا شیمی یا ابتدایی بشید برای شما عالیه چون پرستاری کارش خیلی زیاده و واقعا شغل سختیه خیلی سخت ممکنه اذیت بشی و حتی پشیمون

اگه داری ادامه میدی به نظرم بخون برای فرهنگیان راحت قبول میشی یکم پذیرشش سخته ولی شدنیه تو رشته های پیراپزشکی هم فیزیوتراپی عالیه ولی قبولیش سخته 

افرین به ارادتون

کارنشد نداره مخصوصا اینکه3 سالم وقت دارین میتونین کم کم شروع کنید بخونید اگر پیرا اینا علاقه دارید میتونید تجربی برید بدونید سخته هاا هیچی اسون نیست 

اگرانسانیم برید حدودا میشه 23 سالتون اگر فرهنگیان بخواید که شرط سنی فرهنگیانم 24 تمامه یکم ریسکش بالاست پس نظر شخصیم اینه تجربی برید