2777
2789
عنوان

کاش زشت نبودم

491 بازدید | 26 پست

همیشه استرس دارم و از قیافم بدون آرایش خجالت میکشم چرا اینجوری به دنیا اومدم 

وقتی میبینم بدون آرایش به خاطر ظاهرم مورد بی‌احترامی هم واقع میشم کاش میمردم و بیشتر عمر نکنم خسته شدم 

همش با حسرت ولی با آرزوی خوب به همجنسام نگاه میکنم 

مخصوصا که اخیرا خبر ازدواج کسی که در گذشته دوست داشتم رو شنیدم بدتر از خودم ناامید شدم هیچکس مگر از روی دلسوزی نمیتونه منو دوست داشته باشه 

دلم برای مادرم میسوزه که من دخترشم و ناچار به تحمل تنهاییم ولی اون دلش می‌خواست ازدواج کنم 

نه خودم خودمو میتونم دوست داشته باشم نه خودمو لایق دوست داشتن میبینم 

آه از دل فقط آه 

چقدر ظاهرم روی جوانب مختلف زندگیم تأثیر گذاشت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با آرایش که زیبا میشی همینم خوبه

به خاطر جنگ مجبور شدم بیام خونه‌ی مادربزرگم اینا یه شهر دیگه 

همش خونشون مهمون میاد و من همش با استرس میرم حمام که مبادا کسی منو ببینه همش با استرس صبح بیدار میشم کسی منو نبینه اینکه شبا صورتمو میشورم و به خاطر همین واقعیتی که شب وقت خواب معلوم میشه هیچوقت دلم نخواست ازدواج کنم مشکلم رنگ پوستمه همش پنکک دستمه 

چ نقصی تو صورت هس ؟

اصلا یه جوریم اصلا قیافم شیک نیست 

پوستم زرده انگار همش پنکک روشن میزنم چون خیلی تغییر می‌کنم 

در حدی که دخترداییم بهم میگفت خواستگاری برات اومد کم آرایش کن 

من زیاد آرایش نمیکنم اصلا منظورش تغییر اساسی با پنکک به پوستم بود 

چشمام روشنه بدون ریمل ریز و بی‌حالت و داغونه با ریمل و مداد خیلی تغییر می‌کنم 

لبام کبود و بی‌رنگه مریضم انگار 

موهام بدحالته مدام باید اتو به دست باشم 

دماغم کوفته‌ای و نوکش افتاده 

ناخنام داغون خشک و خشن رگای برجسته دارم بدنم شل و ... متنفرم از خودم 

اصلا یه جوریم اصلا قیافم شیک نیست پوستم زرده انگار همش پنکک روشن میزنم چون خیلی تغییر می‌کنم در حدی ...

اغراق می‌کنی. چون خودت فکر می‌کنی که زشتی همچین طوری فکر می‌کنی، در صورتی که مثل فرشته ها خوشگل و بانمکی.

اگه دنبال دعوا و شر هستی ریپلای نکن

عزیزم مشکل شما زشتی چهره نیست عدم اعتماد به نفسه، مگه قیافه چه قدر مهمه که شما به خاطرش انقدر عذاب ب ...

فکر میکنی عزیزم. مطمئنم از زیبایی عادی برخورداری 

فقط کسی که جای من باشه متوجه میشه چقدر آزار می‌بینیم سر این که قیافه‌ی خوبی نداریم 

خودمو نمیتونم بپذیرم به هیچ وجه حداقل تا الآن که ۳۱سالمه 

تاثیر حرف اطرافیانم هم بی‌تاثیر نیست اینکه صورتشو با کرم روشن کنه بدنشو نمیتونه که و حرفای خیلی بدتر 

خدا میدونه چقدر احساس نیاز به همدم رو درونم سرکوب کردم و به خاطر اینکه نمیتونم قیافه‌مو بپذیرم خودمو اذیت کردم 

حتی روی تحصیل و آیندم هم تاثیر زیادی داشت چون وقتی شدید درس میخوندم افتضاح میشدم باعث وسواس فکری شد برام طوریکه فکر میکردم درسم داره مانع رسیدگی مم به خودم میشه چون فشار زیاد منو داغونتر می‌کرد باعث افت تحصیلی ناخواسته‌م شد وسط امتحانات خواستگار سنتی میومد از اینکه به خاطر داغون شدن چهرم سر امتحانات و نیاز به آمادگی داشتم استرس میگرفتم رد میکردم بعد هم تمرکزم از امتحاناتم به هم می‌ریخت هم از خودم بیشتر متنفر میشدم که چرا همش باید به خودم برسم و نقاب بزنم 

اصلا یه جوریم اصلا قیافم شیک نیست پوستم زرده انگار همش پنکک روشن میزنم چون خیلی تغییر می‌کنم در حدی ...

عزیزم خودتو با کسی مقایسه نکن 

اب زیاد بخور  

ورزششششش اولویتت باشههه  برا خوش استایلی موثر هس 

تغذیه سالم داشته باش 

یه ازمایش بده  علت زرد بودن پوستت شاید برا کم خونی باشه خودمم یه مدت اینجور بودم 

برا موهات و پوستت روغن نارگیل اصللللل بهت توصیه میکنم حتمااا استفاده کن و از خودت این معجزه رو دریغ نکن

اگ پول داری  موهاتو پروتیین کن 

سعی کن مستقل بشی  انقد دختر دیدم ک حتی بلند نبودن اب دماغشونو بالا بکشن  چهره جالبی نداشتن از وقتی مستقل شودن ب خودشون زیاد میرسن انقددد ک هنوزم باورم نمیشه همون دختر قبلی باشه 

به این فکر کن ک کلی دختر ارزو دارن جای تو باشن 

راه برن و راحت نفس بکشن و...

خیلیا نقص عضو جبران ناپذیری دارن 

سخت نگیر  ب خودت برس و مدام ب خودت بگو ک روز ب روز دای جذاب تر و زیبا تر میشی  کم کم نتیجه رو میبینی 

عشــــAــــق🔗♥️

اغراق می‌کنی. چون خودت فکر می‌کنی که زشتی همچین طوری فکر می‌کنی، در صورتی که مثل فرشته ها خوشگل و با ...

ممنونم از محبتت عزیزم. نه تنها اغراق نکردم بلکه کلی موارد رو نگفتم اندامم عین پیرزناست 

مادرم با شصت و دوسال سن از من باطراوت‌تره و بدن محکم‌تر و عضلانی‌تری داره 

من صورتم مرده‌ست انگار باید پسر میشدم هیچ چیز طبیعی زیبا و با ظرافتی در من نمیشه پیدا کرد 

فقط صدام زنونه‌ست 

ممنونم از محبتت عزیزم. نه تنها اغراق نکردم بلکه کلی موارد رو نگفتم اندامم عین پیرزناست مادرم با شصت ...

خب آبجی! اینطوری پیش بریم به جایی نمی‌رسیم. بیا مثل ۲ تا خواهر با هم درد و دل کنیم، تا فردا صبح وقت دارم. حالا بهم بگو ببینم...به جز اینکه زیباتر باشی چه آرزوی دیگه ای داری؟ دوست داشتی زیبا باشی ولی یه چیز مهم رو تو زندگیت از دست بدی؟

اگه دنبال دعوا و شر هستی ریپلای نکن

عزیزم خودتو با کسی مقایسه نکن اب زیاد بخور ورزششششش اولویتت باشههه برا خوش استایلی موثر هس تغذیه س ...

اصلا نمیشه مقایسه نکرد من نکنم رفتاری که باهام میشه رفتاری که با یه خانم معمولی یا زیبا میبینم که چطور به خاطر اینکه رنگ پنککم پاک شده و پوست کدرم باعث شده کل اجزای صورتم بره زیر سوال رفتار همون فرد رو با من متفاوت کرده مقایسه ایجاد میکنه 

متاسفانه با هدف درس نخوندم ولی پرتلاش و درسخون بودم زمانی فهمیدم هدف چیه و هدفمند تحصیل کردن یعنی چی که شرایط تغییر مسیر نداشتم 

درگیر افسردگی شدید به خاطر مشکلات خانوادگی پیدا کردم و طبیعتا نتونستم مستقل شم و مدتی بود دنبال کار تو خط تولید کارخونه‌ها افتادم که جنگ شد و شرایط مالیمونم فقط درحدی که دستمون به دهنمون برسه‌ست 

ولی ممنونم از توصیه‌های ارزشمندت 

خب آبجی! اینطوری پیش بریم به جایی نمی‌رسیم. بیا مثل ۲ تا خواهر با هم درد و دل کنیم، تا فردا صبح وقت ...

مگه کسانی که زیبایی دارن یا معمولین زیبایی عادیشون شرطی بوده که برای آروم کردن دلم اینطور فکر کنم؟ وقتی کسی رو دوست داشتم و بعد سالها انتظار از سر اینکه دختر خوبیم ولی ظاهرم مورد پسندش نبود و مادر و خواهرش بی تعارف دختر زیبا براش در نظر گرفتند و اون از سر ترحم میخواست با من ازدواج کنه ولی نذاشتن بیام بگم خدارو شکر سلامتی دارم زیبا نیستم؟ 💔 زیبایی برای این مرحله تا حد نسبی لازمه چرا من این شکلی به دنیا اومدم چرا باید سرم پایین باشه 

اصلا نمیشه مقایسه نکرد من نکنم رفتاری که باهام میشه رفتاری که با یه خانم معمولی یا زیبا میبینم که چط ...

شخصیت و وقار از شما میباره 

از لحن و توضیح شرایطط مشخصه فرد با درک و شعوری هستید 

بنا ب حرفتون متوجه شودن ک حرفای بقیه شمارو افسرده کرده 

و چیزی ک فهمیدم فک کنم استعداد خوبی برا مطالعه و درس خوندن دارید 

ببینید حرف هس من یچیز بهت بگم دوسال پیش لاغر شودم جوری ک خیلیا میگفتن چرا انقدد لاغر شودی و ..  من زیاد اهمیت ندادم ریزش موهام زیاد شود رفتم زینک گرفتم بعد از خوردن زینک کلیییییی وزن اضاف کردم 

جوری ک الان خیلیاااا میگن خیلی داری تپل میشی  یکم رژیم بگیر 

در صورتی ک از نظر یه عده دیگه رو فرمم 

ببین اینو گفتم ک متوجه بشی حرف هس 

زیبا ترین ادم رو زمین باشی میگردن دنبال نقص 

عشــــAــــق🔗♥️

شخصیت و وقار از شما میباره از لحن و توضیح شرایطط مشخصه فرد با درک و شعوری هستید بنا ب حرفتون متوجه ش ...

ممنونم از انرژی مثبتی که به من ترزیق کردی که قطعا از درون خودتون نشئت گرفته 

یاد حرف بچه‌ی نزدیکانم افتادم که بعضیا کمال و جمال دارن بعضیام کمال و خب این بچه طبیعتا نظر بزرگترا رو به من منتقل کرده بدون اینکه از تاثیر کلامش روی روح و روان من آگاه باشه 

منم استعداد دارم برای تغییرات بدنی اما هر دفعه یکی از اعضای بیمار خانواده پارازیت ایجاد میکنه کلی منو از زندگی عقب میندازه انقدر خودم و خانواده‌م رو اذیت کرده که افسردگی شدید گرفتم و کلا خودمو رها کردم 

اگر طبیعی ظاهرم خوب بود این مشکلاتو نداشتم