2777
2789

من خیییییییلی خجالتی و کم رو هستممم، دلم برا فامیلا تنگ میشه ولی از بس کم روام جایی نمیرم😭

امسالم قراره برم دانشگاهد، بخاطر همین اخلاقم نمیدونم میتونم یا نه، باید برم خابگاهم😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیییییییلی خجالتی و کم رو هستممم، دلم برا فامیلا تنگ میشه ولی از بس کم روام جایی نمیرم😭امسالم قر ...

بخدا خجالتی بودن عینه شیطانی می مونه که باعث میشه 

به خدا نزدیک نشی 

باید بر خلاف عادت های همیشگی رفتار کنی باور کن کم کم عوض میشه

و اینم بگم خجالتی بودن با شخصیت آرومی داشتن کاملا فرق میکنه 

خجالتی از فقدان اعتماد به نفس ولی آرومه اعتماد به نفس داره اما شخصیتش همینه

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

بخدا خجالتی بودن عینه شیطانی می مونه که باعث میشه به خدا نزدیک نشی باید بر خلاف عادت های همیشگی رفتا ...

چرا باعث میشه به خدا نزدیک نشم؟ 

کلا من خیلییی ارومم، ولی کم رو و خجالتیی هم هستم😥

من خیییییییلی خجالتی و کم رو هستممم، دلم برا فامیلا تنگ میشه ولی از بس کم روام جایی نمیرم😭امسالم قر ...

منم همین جورم کم رو و خجالتیم خیلی تو جمع فامیل یا هرجا نمی تونم صبحت کنم اونام میان می‌گن چرا حرف نمی زنی بخاطر 

مامانمم میاد به من میگه سرزنش می‌شنوم خودمم خسته شدم در هر صورتی هم به اونا ربطی نداره چرا خجالتی ام ولی خوب خودم دوس دارم نباشم 

چرا تنگ میشه برا فامیلا؟

یکی از دوستام خیلی خجالتی بود بعد دبیرستان رفت ی مدرسه دیگه کلی دوست اجتماعی پیدا کرد باهاشون صمیمی شد بعدش خودشم مث همونا شد آخرم ی پسر خوب از ی شهر دیگه تور کرد رفت سر زندگیش 😂

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
منم همین جورم کم رو و خجالتیم خیلی تو جمع فامیل یا هرجا نمی تونم صبحت کنم اونام میان می‌گن چرا حرف ن ...

منم دقیقا همین طورم، همش بهم میگن چرا ساکتیی😭😭😭😂

منم مامانم میگه چرا انقد کم رویی چکار کنیم دست خودمون نیستتت

مامان بزرگم اینا، دختر خاله هام😥