2777
2789

تو نت سرچ كن كامل مياد

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه لیست از اینترنت بگیر بعد چیزایی که تویه لیسته و میخوای بنویس تو دفتر بخر

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
منم میخوااااام اما دوسته عزیز من ممکنه ی دوسال اینا بعدنامزد کنم ب نظرتون از الان بخرم وسیله هامو؟

نه بنظرم زوده شايد مدلاش ديگه به دلت نشينه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

منم میخوااااام اما دوسته عزیز من ممکنه ی دوسال اینا بعدنامزد کنم ب نظرتون از الان بخرم وسیله هامو؟

زوده

ولي اكر وضع ماليتون در حد عالي نيست از الان پول جمع كن

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

یخچال 

اجاق گاز

چند تا هم ظرف و قابلمه 

اینا اساس زندگیه آدم باید بخوره تا زنده بمونه! 

ماشین لباسشویی هم واسه راحتی خوبه 

بقیش خیلی مهم نیست😀

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
بیا عزیزم 👆👆👆👆👆مبارکه انشالا خوشبخت بشی😍

مرسي ضحي جونم😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مرسي عزيزم چشم

ناراحت نشيا

اتفاقا من  دو ساعت پيش سرچ كردم همه رو نوشتم

من بزرگارو كرفتم

تو كوچيكا ترسيدم جا بمونه چيزي

خییلی زیاده چه جوری بگییم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
ناراحت نشيا اتفاقا من  دو ساعت پيش سرچ كردم همه رو نوشتم من بزرگارو كرفتم تو كوچيكا ترسيدم ج ...

نه عشق دلم رأست گفتي ديگه 

كدوم شهري !؟

خوشبخت بشي عسلم😍