2777
2789

سردشت سقز بانه ارزونن بگو من واست بخرم توو مسیر برگشتم بهت تحویل بدم😀

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=54440141]منظورت داخل شهره؟ فرق نمیکنن مغازه ها با هم که! مگر اینکه بری بانه یا پیرانشهر،، جلفا نمیدونم ارزونه ...[/QUOTEفدات.داخل شهر قیمت ها فرق ندارن بعضیا میگن بگردی پیدا میشه .منم درحال گشتنم فعلا.گفتن از شما عزیزان هم یه راهنمایی بگیرم.ازمشورت ضررنمیاد

کاش میشد واقعا.😕

حیف که مجازیه و نمیشه اعتماد کرد

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋