2821
2789
عنوان

سخته برام

89 بازدید | 6 پست

همسرم وپدرومادرش خیلی به هم وابسته هستن خواهرشم شوهرکرده وراهش دوره وهمین دوتابچه‌را دارن وهمسرم هرروز باید بهشون سربزنه وقراره بعد از عروسی دیوار به دیوار مادرشوهر زندگی کنیم من بااینکه به خانوادش سربزنه مشکل ندارم خیلی هم خوبه به هرحال پدرومادرشن ولی من میترسم این وابستگی باعث بشه حریم من ازبین بره ودخالت کنن توی زندگیم یه حس میگه حساس نشو یه حس میگه نزدیکی باعث دخالته 

حست درست میگه من همین گولو خوردم دلت واسه شوهرت نسوزه بعدا که خوب اعصابت بهم ریخت میگه میخواستی قبول ...

شوهرم هم کارکنه،هم خوش اخلاق هم دست ودلباز ولی اگه دخالت کنن همه اینا برام هیچیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم هم کارکنه،هم خوش اخلاق هم دست ودلباز ولی اگه دخالت کنن همه اینا برام هیچیه

خوب نرو اونجا عزیزم الان قبول نکن من خودم ده ساله تو یه ساختمون هستم به خدا دیگه اعصاب وروان ندارم

گناه من سادگی بود .
خودشون دختر ندارن؟چرا شمارو اذیت میکنن

۳ تا دختر داره که شوهراشون انقدر خوبن با وضع. مالی خوب ولی انقدر منو آزار دادن که دیگه حالت طبیعی ندارم همش تقصیر شوهرم هست خداجوابشو بده

گناه من سادگی بود .
۳ تا دختر داره که شوهراشون انقدر خوبن با وضع. مالی خوب ولی انقدر منو آزار دادن که دیگه حالت طبیعی ند ...

امان از دست شوهر هرچی نصیحت کنی که نرو بگو انگار نه انگار

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز