2777
2789
عنوان

خاله این قدر پروو واقعا

313 بازدید | 6 پست

همه اومدیم روستا ما خونه داریم 

خالم اینا خونه مامان بزرگم هستن. 

بچه های خالم هر شب میان خونه ما.

دیگه حالا بسکوییت شام هب چی تو یخچال باشه  میاریم براشون‌.

یه شب به خالم گفته بود که به من چیزی ندادن بخورم 

حالا فرداشبش مامانم زنگ زده میگه چرا نفرستادی خونه ما.

میگه نه من رو شام بچه هام حساسم   دیگه نیان گشنه میشن 

حالا مامانم ناراحت چرا خالت ناراحت شده 

ما که حق ناراحت شدن نداریم 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

همین خالم شهرشون بودم دانشگاه خوابگاه یک بار به من زنگ نزد 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

منم خونه خالم بودیم دختر خاله دیگم هرچی گفتیم بیا غذا بخور گفت سیرم رفته خونه گفته خوردن به من ندادن

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خاله من تهران بود بعد اومده بود شهر ما خونه عموشون بعد دختراشو فرستاد خونه ما. مامانم مرغ شکم پر درست کرد کباب پخت اش پخت قرمه سبزی پخت بعد اومد دم در بچه هاشو برد بدون هیچ تشکری منم از اون روز دیگه نذاشتم بیان خونمون وقتی انقدر بیشعورن که حتی یه تشکر خشک و خالی نمیکنن حتی دختراش نوار بهداشتی شونم جمع نکرده بودن هنینجوری انداخته بودن پوسته هاشو کف اتاق.