2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلایلش کاملا مشخصه 

نبود وسیله ی جلوگیری 

هر چی بچه بیشتر (مخصوصا پسر) انگار یه جور اعتبار داشت 

کم خرج بودن و کم توقعی 

یسریا هم کلا همینطوری میاوردن

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

قدیما یه دست لباس بود تا 5 تا بچه ی بعدی اونو میپوشیدن الان نه هرکس چیزی میخاد که فقط برا خودش باشه درواقع به کیفیت اهمیت میدن نه کمیت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

گرانیییییی

وقدیما یه سری مسائل اینقدر جدی نبود

ظاهر هرجوری بود باز شوهر می رفت

ولی الان هزارتا عیب می زارن رو دختر مردم

دخترا هم دربه در دنبال اینن خب بینی رو عمل کنیم، مژه بکاریم، سفید بشیم و.. 

تا پسندیده بشیم 😒

جهزیه سنگین نبود

توقع بالا نبود

خب اون اقا و خانم فکراینجا هم می کنن. 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

البته اینم بگم قبلا قدر حرمت بود الان دیگه کسی احترام نمیذاره ب بزرگتر بخدا ادم دلش میگیره بعضی رفتار هارو میبینه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

قبلا هرخونه بچه زیادداشت عصای دستش بود الان عذابه روحه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

قدیما یه دست لباس بود تا 5 تا بچه ی بعدی اونو میپوشیدن الان نه هرکس چیزی میخاد که فقط برا خودش باشه ...

لعنت بهت🤣🤣🤣🤣با گفتن جمله ی اول بارش رگباری حق شروع شد

عدالتتو قبول ندارم گرچه گردن نمیگیری

2790
2778
2791
2779
2792